Tehdas mukana!
Yrittäjien aamukahvit JAMKin kanssa Yritystehtaalla

Yrittäjien aamukahvit JAMKin kanssa Yritystehtaalla

to 02.09.2021
klo 08:30 - 09:30
Yritystehdas

Tule kuuntelemaan, millaisia projektikokonaisuuksia opiskelijatiimit voivat sinun yrityksellesi tuottaa!

Mari Hakkarainen, Pasi Teräväinen ja Mikko Keskinen JAMKilta tulevat esittelemään, kuinka voit yrittäjänä hyödyntää oppilaitosten palveluita. Tule kuuntelemaan, millaisia ideointi-, innovointi- ja projektikokonaisuuksia opiskelijatiimit voivat sinun yrityksellesi tuottaa. Pääset kuulemaan myös yritysten kokemuksia opiskelijatiimien tuotoksista.

Esittelyyn aamupäivällä pääsevät InnoFlash, Future Factory sekä Demola!

InnoFlash tuottaa yrityksellesi useita ratkaisuvaihtoehtoja kehittämishaasteeseen. Käyttäjälähtöisen suunnittelun periaatteiden mukaan asiakkaita kuunnellaan vahvasti prosessin aikana. Kaupan päälle saat satoja ideoita jatkojalostettavaksi!

Future Factory -projekteissa keskitytään määriteltyihin kehittämishaasteisiin monimuotoisissa opiskelijatiimeissä. Projektit voivat keskittyä esimerkiksi tuotekehitykseen, testaukseen, konseptointiin, markkinointiin tai muuhun, mikä yrityksellesi on tarpeen.

Demola-tiimit kootaan kansainvälisistä ja jyväskyläläisistä korkeakouluopiskelijoista. Kahdeksan viikon aikana 5 -6 opiskelijasta kootut tiimit soveltavat palvelumuotoilua, ketterän kehittämisen menetelmiä ja tulevaisuustyöskentelyä ratkoessaan yritysten ja muunkinlaisten organisaatioiden haasteita. Demola-projektien tehtävänannot voivat olla laajoja ja epäselviäkin, mutta tuotoksissa pyritään sekä kokonaisuuksien hahmottamiseen että konkreettisiin demoihin ja kokeiluihin. Demolassa työkieli on pääsääntöisesti englanti.

Lisätietoja
Pasi Teräväinen

Pasi Teräväinen

liiketoiminnan asiantuntija

040 668 4384

pasi.teravainen@jamk.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tulevia tapahtumia


Katso kaikki.