Oppilaitosvalmennukset
Ideasta yritykseksi -verkkovalmennus

Ideasta yritykseksi -verkkovalmennus

ma 11.01.2021 klo 09:30 -
ke 17.03.2021 klo 09:30
Moodle

Onko sinulla idea, mutta et tiedä olisiko siitä bisnekseksi? Tule kehittämään liikeideaasi valmennuksessamme!

11.1. starttaavassa Ideasta Yritykseksi – digivalmennuksessa opit suunnittelemaan liiketoiminnan eri osa-alueita itsenäisesti sekä yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa valmentajan tuella.

Valmennus tarjoaa mahdollisuuden testata ja kehittää omaa liikeideaa kohti toimivaa yritystä. Ideasta Yritykseksi valmennus (5 op/15 osp) on osa Gradian, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston yrittäjyysopintojen tarjontaa.

Kurssilla työskentely tapahtuu pääsääntöisesti itsenäisenä verkko-opiskeluna.
Kurssiin kuuluvat kaksi verkkovalmennuskertaa pidetään virtuaaliluokkahuoneessa.

  • ma 11.1. klo 9.30-11.00
    Tervetuloa Ideasta yritykseksi digivalmennukseen: kurssin esittely ja esittäytymiset, ohjeistusta digivalmennuksen suorittamiseen ja oppimisympäristössä työskentelyyn
  • ke 17.3. klo 9.30-11 .00
    Liikeideoiden esittäminen ja loppuyhteenveto

Verkkovalmennuksen aikana sinulla on mahdollisuus kysyä tai keskustella kurssiin liittyvistä asioista Virtuaaliluokkahuoneessa, jossa valmentaja on paikalla ja saat tukea liikeideasi kehittämisessä!

Lisäksi! Kurssikahvilassa voit vaihtaa ajatuksia toisten opiskelijoiden kanssa ja saada ideoita muilta. Kurssikahvilassa valmentaja tiedottaa myös kurssiin liittyvistä asioista, joten seuraa kurssikahvilaa säännöllisesti. Voit jakaa myös yrittäjyyteen liittyviä ajankohtaisia uutisia ja asioita.

Valmennukseen voivat hakea Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän Yliopiston tai Gradian opiskelijat, tutkijat ja henkilökunnan jäsenet. Hae mukaan täyttämällä alla oleva lomake tai kysy lisää Ideasta Yritykseksi valmentajilta!

Kurssi on avoinna myös Jyväskylän avoimen yliopiston ja Jyväskylän Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Avoimen yliopiston opiskelijat hakevat kurssille lisäksi tällä lomakkeella: Erillisen opinto-oikeuden hakemus Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoululta – kurssi: JSBA2004 Ideasta yritykseksi, 5 op/aineopinnot.

 

Ps. Lomake ei valitettavasti näy Explorer-selaimella!

Lisätietoja
Liisa Marin

Liisa Marin

Opettaja, GRADIA Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

liisa.marin@gradia.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tulevia tapahtumia


Katso kaikki.