Tehdas mukana!
Kahvikiihdytys: Local to global – tarinoita kansainvälisten sijoittajien kohtaamisista

Kahvikiihdytys: Local to global – tarinoita kansainvälisten sijoittajien kohtaamisista

pe 14.08.2020
klo 08:15 - 10:30
Etänä verkossa

Syksyn ensimmäisessä kahvikiihdytyksessä pääsemme kuulemaan, miten Jyväskylän Business Rally -konsepti ja rahoituspaneeli saivat alkunsa. Millaisia kohtaamisia tapahtuman yhteydessä on koettu, ja miten kansainvälisten sijoittajien ja keskisuomalaisten kasvuyritysten yhdistelyä on tarkoituksena yhä jatkossa kehittää – varsinkin, kun tämän vuoden Neste Rally Jyväskylä jouduttiin COVID19 pandemian vuoksi perumaan.

Business Rally rahoituspaneeli on toteutettu yhteistyössä Suomen Yrityskehitys Oy:n kanssa vuodesta 2015 alkaen. Jyväskylän kaupungin isännöimässä tapahtumassa innovatiiviset startup- ja kasvuyritykset tuodaan kasvokkain yritysten, pääomasijoittajien, enkelisijoittajien ja muiden liikekumppaneiden kanssa osana Pohjoismaiden suurinta Neste Rally Finland urheilutapahtumaa.  Joka vuosi vieraina on ollut sijoittajia EBAN-verkostosta, jossa tilaisuutta pidetään rentona ja ammattimaisesti järjestettynä. Yhteistyö on kehittynyt vuosien myötä paljolti henkilökohtaisten suhteiden pohjalta ja sen taustalla on monia tarinoita.

Aamussa kuulemme niin järjestäjän, kasvuyrittäjän ja sijoittajan näkökulmia, jonka jälkeen paneelikeskustelussa summataan yhteen jyväskyläläisten kasvuyritysten keinoja kansainvälisten sijoittajien kohtaamisiin nyt ja tulevaisuudessa.

 

Puhujina tapahtumassa ovat

Suvi Vuojolainen – Business Rally konseptin kehittäjä, Jyväskylän kaupungin markkinointipäällikkö

Sami Suni – vuoden 2019 tapahtumassa mittavan kansainvälisen sijoituksen saaneen Showell Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja

Nina Rautiainen – kansainvälisten sijoittajien näkökulmasta asiaa tarkasteleva Fibanin alueellinen businessenkeli ja Hippos2020 projektipäällikkö

 

Kahvikiihdytykset järjestetään yhteistyönä Jyväskylän Nuorkauppakamarin, Jyväskylän Yritystehtaan, Keski-Suomen Kauppakamarin ja Keski-Suomen Yrittäjien kanssa.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Voit katsoa tapahtuman tallenteen täällä.

 

Lisätietoja
Heidi Länsisalmi

Heidi Länsisalmi

asiakkuuspäällikkö

050  362 1383

heidi@yritystehdas.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tulevia tapahtumia


Katso kaikki.