Tehdas mukana!
Kahvikiihdytys: Tehostetaan viestintää – voiko robotti auttaa

Kahvikiihdytys: Tehostetaan viestintää – voiko robotti auttaa

pe 08.05.2020
klo 08:15 - 10:30
Zoom-webinaari

Seuraava kahvikiihdytyksemme sukeltaa digitaalisen viestinnän maailmaan, niin sisällön kuin toteutuksen puolesta, kun järjestämme tilaisuuden webinaarina. Oikean tiedon välittäminen oikeaan aikaan lienee nyt ajankohtaisempaa kuin koskaan. Mutta miten oleellinen tieto tunnistetaan suurista datamääristä? Miten robotit tai laadullinen analytiikka voivat auttaa meitä viestimään paremmin ja tehokkaammin?

Aiheeseen meidät johdattelee kolme kovaa asiantuntijaa:

⭐️ Jani Lehtinen, CBO, Secapp
Miten tavoitan tiimini varmasti? Ääritilanteissa selkeyden vaatimus korostuu ja luottamus ansaitaan hyvällä viestinnällä. Miten voin varmistaa viestikapulan siirtymisen organisaatiossamme ja sen ulkopuolella? Jani kertoo miten varaudut, reagoit sekunneissa, johdat tilannetta ja siitä toipumista tehokkaalla viestinnällä.

⭐️ Mikko Kohonen, On-Time Research Solutions.
On-Time on Suomen johtava puhelurobottialustan tarjoaja. Esityksessä On-Timen asiantuntija Mikko Kohonen kertoo esimerkin mitä tapahtui kun Kuhmoisten kunnanjohtaja soitti kuntalaisille omalla äänellään. Miten edistyksellisellä puhelu- ja tekstiviestiautomaatiolla saadaan tehokkaasti esille jopa ihmisten huolia ja luodaan yhteisöllisyyttä? Mitä roboteilla saa tehdä? On-Time kertoo missä mennään juuri nyt – mikä toimii, mitä ei kannata korjata ja miten meidän tulisi viilata viestintäprosessejamme palvellaksemme paremmin.

⭐️ Jani Jokela, COO, Aiwo Digital
Tiedonkeruu on helppoa kuin heinänteko ja oleellinen tieto on neula heinäsuovassa. Esimerkiksi pankille tallentuu tunnissa 1000h puheluita. Soitoissa on paljon asioita, jotka hoituisivat verkossa, mutta asiakkaat eivät löydä oikeaa kanavaa. Tunnin nauhoitteiden analysointi vie ihmiseltä noin 6h ja se on mahdoton kustannus. Jani kertoo, miten laadullisella analytiikalla voidaan paikantaa ongelma helposti, jolloin se voidaan myös korjata.

Kahvikiihdytys on maksuton ja kaikille avoin tilaisuus, joka järjestetään poikkeuksellisesti webinaarina. Ilmoittaudu mukaan ja saat sähköpostiisi liittymislinkin ennen tapahtumaa.

Aikataulu:
8.15–8.30 Itse keitetyt aamukahvit ja tutustuminen
8.30–9.30 Asiantuntijoiden alustukset aiheesta
9.30–10.30 Paneelikeskustelu – yleisöllä mahdollisuus esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun.

Kahvikiihdytykset järjestetään yhteistyönä Jyväskylän Nuorkauppakamarin, Jyväskylän Yritystehtaan, Keski-Suomen Kauppakamarin ja Keski-Suomen Yrittäjien kanssa.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Katso tapahtuman tallenne täällä.

#digitaalisuus #viestintä #robotiikka #automaatio #algoritmit

Lisätietoja
Heidi Länsisalmi

Heidi Länsisalmi

asiakkuuspäällikkö

050  362 1383

heidi@yritystehdas.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tulevia tapahtumia


Katso kaikki.