Tehtaalla tapahtuu!
Kuinka rakennetaan voittajatiimi startupiin?

Kuinka rakennetaan voittajatiimi startupiin?

to 12.11.2020
klo 09:30 - 10:30
Webinaari

Oikein rakennettu tiimi on startupille kaikki kaikessa. Startup-yrityksen menestys pohjautuu ihmisten osaamisen lisäksi ihmisen kasvuun ja persoonaan sekä tiimin suorituskykyyn, yhteistyötahtoihin ja johtamiseen. Joskus B-luokan idea on saatu loistamaan, koska sen taakse on saatu A-luokan tiimi. Toisin sanoen tiimi on valittu strategisesti ja oikeat persoonat ovat heille sopivissa työtehtävissä. 

Mitä asioita on otettava huomioon osaamisen, persoonien ja tuloksellisuuden näkökulmasta, kun kasataan startupiin dreamteamia? Miten voittajatiimi rakentuu? 

Muun muassa näihin kysymyksiin pureudumme Kuinka rakennetaan voittajatiimi startupiin –webinaarissaAsiantuntijoina webinaarissa toimivat hyvinvoinnin moniosaaja, Yritystehtaan Performance Programmin vastuuvalmentaja, yrittäjä ja tiimin rakentaja sekä Yritystehtaan yritysvalmentaja Henna Kautto sekä ihmisistä innostuva leaderi, kansainvälisiä liiketoimintoja kehittänyt ja tiimejä rakentanut sarjayrittäjä ja Tehtaan toimitusjohtaja Kati Rauhaniemi. 

Henna ja Kati paljastavat webinaarissa, mitkä ovat viisi keinoa menestyvän tiimin rakentamiseen ja pureutuvat case-esimerkkinä muun muassa siihen, miten Yritystehtaan tiimi on rakennettu ja miten julkisomisteiseen osakeyhtiöön on saatu monta yrittäjää ja liiketoiminnan konkaria. 

 

Jos tiimin rakentaminen kiinnostaa tai koskettaa sinua, tätä webinaaria et halua missata! Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Voit katsoa webinaarin tallenteen täällä.

Lisätietoja
Henna Kautto

Henna Kautto

yritysvalmentaja

050 572 1121

henna@yritystehdas.fi

Kati Rauhaniemi

Kati Rauhaniemi

CEO kapteeni, yritysvalmentaja

040 566 7070

kati@yritystehdas.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tulevia tapahtumia


Katso kaikki.