Skip to content

Rekry: Etsimme tiimiimme asiakkuus- ja projektikoordinaattoria

Tule mukaan rakentamaan kestävämpää huomista!

Yritystehdas auttaa yrityksiä rakentamaan meille kaikille parempaa huomista. Etsimme tiimiimme henkilöä, joka haluaa tulla mukaan tekemään yrittäjien matkasta mahdollisimman vaivatonta asiakkuus- ja projektikoordinaattorin työstä käsin.

Asiakkuus- ja projektikoordinaattorin työ painottuu kahteen päätehtävään; Yritystehtaan asiakkuuksien koordinointiin heidän hakeutuessaan Yritystehtaan palveluihin ja toimiston päivittäisten rutiinien hoitamiseen.   

Asiakkuuksien koordinointi käsittää sekä yhteydenpidon asiakkaisiin että asiakaspolun toiminnan varmistamisen. Olet mukana sisäänottamassa asiakkaita, seuraat heidän kehittymistään ja raportoit siitä muulle tiimille. Osallistut muiden tiimin jäsenten ohella Yritystehtaan ja omistajakorkeakoulujemme välisiin yrittäjyyttä lisääviin yhteistyöprojekteihin, ja tarvittaessa johdat osaa niistä.

Lisäksi töihisi kuuluvat myös toimiston päivittäiset rutiinit, jotka sisältävät mm. laskutuksen hoitamista, tarviketilausten tekemistä ja yhteyshenkilönä toimimista tavaratoimitusten yhteydessä.  

 

Mitä toivomme sinulta? 

Asiakkuus- ja projektikoordinaattorin työ edellyttää järjestelmällistä, ratkaisukeskeistä ja myynnillistä työtapaa. Osaat johtaa itseäsi ja nautit itsenäisestä työstä, mutta et myöskään vierasta tiimityön tekemistä. Viestintätaitosi ovat hyvät ja hallitset niin suullisen kuin kirjallisen ilmaisun eikä ajatus satunnaisesta englannin puhumisesta ulkomaisille vieraillemme kauhistuta sinua. Kuuluisat punaiset langat pysyvät hyppysissäsi ja sinulla on kokemusta vastaavanlaisten tehtävien suorittamisesta. 

Sinulla on myös halu oppia käyttämään eri järjestelmiä, kuten HubSpotia, Slackia ja Teamsia, jotka tulevat olemaan tärkeimmät työkalusi. 

Toivomme, että olet valmis työskentelemään toimistoltamme käsin vähintään neljänä päivänä viikossa.

 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman hyvät puitteet tehdä työsi hyvin. 

Olemme matalahierarkkinen ja pieni asiantuntijatiimi, jossa jokaisen panos on tärkeä. Kulttuurimme tärkeimmät rakennuspalikat ovat asiakas- ja työntekijäkeskeisyys, joka näkyy arjessamme toisten huomioinnin ja arvostamisen kautta sekä henkilöstön hyvinvointiin panostamalla. Pääset itse vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön, sillä voit aikatauluttaa ja suunnitella työsi pitkälti oman arviosi mukaan. Meillä et joudu liian suuren työmäärän tai tuen puutteen vuoksi huutamaan muilta apua, sillä et ole yksin; arvoihimme kuuluu saada vieruskaveri loistamaan. Olemme tavoitteellisia työssämme, mutta pidämme tärkeänä, että työtä tehdään rennossa ja mukavassa ilmapiirissä.  

Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyspalvelut, Smartum-henkilöstöedut ja mahdollisuuden syventää omaa osaamistasi sinua kiinnostavien teemojen parissa. Uudet ja viihtyisät toimistotilamme sijaitsevat Kankaan Arkissa, kätevästi monien eri palveluiden läheisyydessä. 

Työlläsi on myös laajempi yhteiskunnallinen merkitys, sillä useat asiakkaistamme työskentelevät uusien teknologioiden ja innovaatioiden parissa, joiden avulla he luovat kaikille parempaa huomista.

Vaikka olemme Yritystehdas niin sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla yrittäjätaustaa, riittää, että olet kiinnostunut siihen liittyvistä asioista. 

 

Millainen palkkataso tehtävässä on? 

Palkkahaitari tehtävään 2500 EUR – 3500 EUR / kk, joka määräytyy valittavan henkilön taitotason ja kokemuksen mukaan. Tarjottava työ on kokoaikainen (37,5h/vko), joka on toistaiseksi voimassa oleva.  

Toimitathan avoimen hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@yritystehdas.fi  6.1.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana, mutta haastattelut aloitetaan vasta hakuajan päättymisen jälkeen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

 

Lisätietoja: 

 

henna-ympyräHenna Kautto, yritysvalmentaja
050 572 1121
 

Henna on tavoitettavissa:
22.12. klo 10:30-11:30
28.12. klo 8:30-9:30
3.1. klo 14:00-15:00


 

paula-koivupalo-palloPaula Koivupalo, markkinointipäällikkö
040 759 9224

Paula on tavoitettavissa
14.12. klo 14:00 - 16:00
15.12. klo 12:00 - 14:00
19.12. klo 09:30 - 11:00
2.1. klo 12:00-14:00
 

Mikä on Yritystehdas?

Yritystehdas tarjoaa kahden vuoden Hautomovalmennuksen Jyväskylän alueen lupaavimmille skaalautuville startupeille. Palveluihimme kuuluu myös opinnollistettuja valmennuksia omistajaoppilaitostemme opiskelijoille, henkilökunnalle ja tutkijoille. Näiden lisäksi järjestämme yrittäjyyttä tukevia tapahtumia.

Meitä ohjaa ajatus ihmisen potentiaalista. Uskomme, että Jyväskylästä voi nousta uusia kaupallisesti menestyviä ratkaisuja, jotka muokkaavat ihmisten elämää parempaan suuntaan. Läpi vuoden saatavilla olevat palvelumme tarjoavat helposti arkeen sovellettavia neuvoja, jotka vauhdittavat asiakkaidemme yrityshaaveita.  

Yritystehdas on Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun omistama in-house -yhtiö, joka tekee työtään suurella sydämellä alueen liikeideaomistajien ja yritysten eteen. Toimintamme ydin on vahvistaa Jyväskylän talousalueen kehittymistä ja lisätä kaupungin houkuttavuutta.