– Yritystehdas & Jyväskylän Nuorkauppakamari ylpeänä esittävät –

KAHVIKIIHDYTYS:

Etäjohtamisen parhaat käytännöt - kuinka johtaa etänä tuloksellisesti?

12.3.2021 klo 8:15-10:00 | Zoom-webinaari

Tule kuulemaan 3 johtajan parhaat käytännöt etäjohtamiseen! 

Etäjohtaminen - kuinka pitää pakka kasassa, kun tiimi on levällään? Tähän aiheeseen pureudutaan vuoden ensimmäisessä Kahvikiihdytyksessä - etänä, kuten teemaan ja ajankuvaan sopii. Aamukahvin ääressä pääsemme kuuntelemaan johtajien ajatuksia hyvistä ja huonoista kokemuksista korona-ajalta, joka on pakottanut myös johtamisessa etsimään uusia käytäntöjä.  Kun totutut työn organisointitavat muuttuivat monella vuosi sitten radikaalisti, etäjohtamisen taidot tulivat tarpeeseen.  

Mitä on jäänyt käteen? Muuttuuko jokin pysyvästi?  Mitä olisi kannattanut tehdä toisin?  Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan etäjohtamisen onnistumisesta  ja haasteista kolmen erilaisen yrityksen johtajan kanssa!

Juhana Jacksén-ympyra

Juhana Jacksén

Yrityspankin johtaja, Osuuspankki

Juhana vastaa tällä hetkellä pankinjohtajana OP Keski-Suomen yrityspankista ja varallisuudenhoidon liiketoiminnasta sekä toimii yrityspankin suorana esimiehenä. Hän on toiminut pankkialalla vuodesta 2005 lähtien eri liiketoiminta-alueilla ja useissa eri tehtävissä. Juhana on kuulunut OP Keski-Suomen johtoryhmään vuodesta 2016, jossa hän vastaa varallisuudenhoidon ja vahinkovakuutuksen liiketoiminnoista.

Helena-ympyra

Helena Marjokorpi

Henkilöstöpäällikkö, Admicom

Helena Marjokorpi työskentelee Admicomin henkilöstöpäällikkönä. Työllään hän pyrkii rakentamaan hyvinvoivan työyhteisön edellytyksiä sekä ruokkimaan yksilöiden kokemaa työn iloa ja mahdollisuuksia kasvuun ja kehittymiseen.

Marjo Itäaho ympyrä

Marjo Itäaho

Valmentaja, Business Coach, johdon konsultti, Novetos

Marjo Itäaho on valmentaja, business coach ja johdon konsultti. Marjo auttaa yrityksiä kehittämään toimintaa niin, että kokonaisuus tukee sekä strategiaa että ihmisten hyvinvointia. Hänellä on pitkä kokemus erilaisista organisaatioista ja rooleista johtajana, muutosprojektien vetäjänä ja valmentajana. Kovista paikoista kertynyt näkemys auttaa ymmärtämään organisaatioiden arkea.

Ohjelma

8:15
Linjat auki ja kuppi kuumaa käteen!
Keitä itsellesi kuppi kuumaa kahvia tai teetä ja varusta itsesi hyvään kuunteluasentoon!
8:30
Let's start the show
Asiantuntijapuheenvuorot
Jokainen kolmesta asiantuntijasta pitää oman puheenvuoron omasta osaamisalastaan.
9:15
Let's chat
Paneelikeskustelu
On kysymysten aika! Heitä kysymyksesi chattiin tai nosta käsipystyyn puheenvuoron saamiseksi.
10:00
Tapahtuman päätös
On aika jatkaa perjantaipäivän viettoa. Kiitos mukana olostasi!

Kiitos Kahvikiihdytyksessä mukana olleille! Jos et päässyt seuraamaan Kahvikiihdytystä livenä, pääset katsomaan lähetyksen tallenteelta! 

 

 

Tulevien Kahvikiihdytysten päivämäärät ja teemat löydät täältä!

yritystehdas_the_startup_factory_logo

 

banneri-kokeilu

 

logoleft

 

w_sy_keskisuomi_rgb_musta