– Yritystehdas & Jyväskylän Nuorkauppakamari ylpeänä esittävät –

KAHVIKIIHDYTYS:

Hallitustyöskentelyn ABC

17.9.2021 klo 8:15-10:00 | Yritystehdas / Zoom-webinaari

 

- Haluan mukaan! -

Hallitustyöskentely kuntoon!

 

Vuoden kolmas Kahvikiihdytys järjestetään perjantaina 17.9., ja tällä kertaa pääsemme kuulemaan ja keskustelemaan hallitustyöskentelystä. Mikä hallituksen rooli yrityksessä on? Keitä hallitukseen kannattaa nostaa? Miksi hallituksessa ylipäätään kannattaa olla muitakin kuin omistaja, toimitusjohtaja ja pari kaveria? Entä millaista hallitustyöskentely on sijoittajan näkökulmasta? Muun muassa näihin kysymyksiin saamme näkökulmia kolmelta asiantuntijavieraaltamme, jotka tarkastelevat hallitustyöskentelyä kukin erilaisesta roolista käsin omissa puheenvuoroissaan.

Sami kettunen

Sami Kettunen

Toimitusjohtaja, Ceili Oy

Sami Kettusella on laaja kokemus erilaisten teknologiayhtiöiden toimitusjohtajan tehtävistä, mutta hän on myös pitkän linjan hallitusammattilainen ja toimii mm. Osuuskauppa Keskimaan hallintoneuvoston puheenjohtajana. Hän tarkasteleekin omassa alustuksessaan erityisesti yrityksen hallituksen roolia suhteessa toimitusjohtajan ja yrittäjän rooliin.

lennu-keinänen

Lennu Keinänen

Sarjayrittäjä ja enkelisijoittaja

Lennu on istunut sijoittajana 15 eri hallituksessa niin puheenjohtajana kuin jäsenenä. Pääomasijoittamista Lennu harjoittaa yrityksensä Goldsmythsin kautta. Goldsmythsin missiona on rakentaa sijoituskelpoista liiketoimintaa auttamalla startup-yrityksiä kasvamaan mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti. “Vuosien aikana kokemuksia hallitustyöskentelystä on kertynyt laidasta laitaan. Välillä ollaan menty raketin lailla eteenpäin, ja välillä menestys on vaatinut konkurssin partaalla käymistä, eikä konkursiltakaan ole aina vältytty.”

Arto Maijala pienempi

Arto Maijala

Hallituspartnerit Keski-Suomi ry:n hallituksen puheenjohtaja ja välitysvastaava

Arto Maijala on tehnyt pitkän uran liike-elämän palveluksessa, viimeiset yli 20 vuotta yrityksen toimitusjohtajana. Nyttemmin hän työskentelee konsulttina ja tukee Keski-Suomen pk-yrityksiä sekä mikro- ja start up -yrityksiä kehittämään hallitustensa toimintaa. Hän toimii myös Keski-Suomen Kiinteistöyhdistys ry:n hallituksessa.

Ohjelma

8:15
Kahvia ja verkostoitumista
Ovet Yritystehtaalle avautuvat ja tarjolla on kahvia ja teetä. Vaihtoehtoisesti voit keitää itsellesi kupin kahvia tai teetä missä oletkin ja varustaa itsesi hyvään kuunteluasentoon!
8:30
Let's start the show
Asiantuntijapuheenvuorot
Jokainen kolmesta asiantuntijasta pitää oman puheenvuoron omasta osaamisalastaan.
9:15
Let's chat
Paneelikeskustelu
On kysymysten aika! Heitä kysymyksesi chattiin tai nosta kättäsi pystyyn!
10:00
Tapahtuman päätös
On aika jatkaa perjantain viettoa. Kiitos mukana olostasi!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Voit katsoa tapahtuman tallenteen Yritystehtaan YouTubesta!

 

 
 

Kahvikiihdytykset powered by:

yritystehdas_the_startup_factory_logo

 

banneri-kokeilu

 

logoleft

 

w_sy_keskisuomi_rgb_musta