– Yritystehdas & Jyväskylän Nuorkauppakamari ylpeänä esittävät –

KAHVIKIIHDYTYS:

Mentoroinnilla menestykseen

21.5.2021 klo 8:15-10:00 | Zoom-webinaari

Oletko valmis menestymään? - Tule kuulemaan kolme näkökulmaa mentorointiin! 

 

Kahvikiihdytysten osalta vuosi alkoi maaliskuussa etäjohtajuuden parissa. Pohdimme muun muassa mitä johtajille jäi käteen nopeasti koronan takia muuttuneista esimies-työntekijä - suhteesta ja kuinka johtaminen etänä sujui.

Jatkumona johtamisesta siirrytään mentoroinnin maailmaan. Mentoroinnin suosio on kasvanut viime vuosina hurjasti ja nykyisin mentoroinnista puhutaan yhdessä kuljettavana matkana, joka parhaassa tapauksessa kehittää mentoroitavan lisäksi myös mentoria itseään.

Oletko sinä pohtinut mentoriksi tai aktoriksi ryhtymistä?

Tule kuulemaan kolme erilaista näkymystä mentorointiin ja aktorina olemiseen! Mentorointi sopii yrityskoosta riippumatta kaikille – yhtiöllä tai toimialalla ei ole merkitystä, kun keskiössä on ihminen itse.
Mentorointi sopii parhaiten tilanteeseen, jossa mentoroitava on uuden edessä. Tällöin toisen henkilön tuki on erityisen merkityksellistä.

Millaista on toimia mentorina ja aktorina eli mentoroitavana? Milloin on oikea hetki hankkia mentori? Muun muassa näihin kysymyksiin saamme vastauksia Kahvikiihdytyksessa, kun vieraanamme on kolme mentoroinnin parissa toiminutta - valmentaja, mentori ja mentoroitava. Tutustu heihin alla!

Varaa paikkasi Kahvikiihdytykseen täyttämällä ilmoittautumislomake!
minna_hirsimaki_1

Minna Hirsimäki

Asiakkuusjohtaja, Business Coach, MPS

Minna Hirsimäki toimii MPS:llä business coachina ja valmentajana. Kehittämisen saralla hänen suurin mielenkiintonsa kohdistuu mentorointiin ja sen moniin eri variaatioihin. Kymmenen vuoden MPS uran aikana Minna on valmentanut mentorointiohjelmien kautta yli 1600 aktoria ja mentoria. Ja matka jatkuu edelleen. "Mentorointi on ollut itselleni henkilökohtaisesti yksi työelämän suurimmista ja merkityksellisimmistä kokemuksista. Sen vaikuttavuutta on helppo perustella valmennettaville. Mentorointi on matka ihmiseltä ihmiselle, jossa keskiössä on ajattelun uudistuminen ja rohkeuden lisääntyminen."

Eetu Tauriainen kuva

Eetu Tauriainen

Markkinointikonsultti

Keski-Suomesta lähtöisin oleva markkinointikonsultti, jonka erikoisalueena ovat B2B-yritysten markkinoinnin ja myynnin tehokkuuden kasvattaminen sekä luova konseptisuunnittelu. Eetun asiakkaina ovat olleet pääasiassa keskisuuret ja suuret teknologiayritykset niin Suomesta kuin kansainvälisesti. ”Suosittelen mentoria eteenpäin pyrkivälle tai uralla suuntaa etsivälle henkilölle. Löysin oman mentorini noin puolitoista vuotta sitten asiakkaani pikkujouluista ja olemme olleet hyviä ystäviä siitä hetkestä asti. Mentorin avulla olen pystynyt tarkastelemaan omaa toimintaani sekä vallitsevaa markkinatilannetta suuremmalla perspektiivillä, saanut paljon hyödyllisiä kontakteja sekä näkemystä päätöksenteon tueksi.”

Tuuli Kirsikka

Tuuli Kirsikka Pirttiaho

Toimitusjohtaja, Thewind Oy

Tuuli Kirsikka Pirttiaho toimii johdon, yritysten, organisaatioiden ja yksilövalmentajana, yrityskonsulttina, piensijoittajana ja kehittämisrooleissa useiden eri alojen yrityksissä. "Yli kolmenkymmenen vuoden johtamis- ja kehittämisuralla olen ehtinyt olla monessa mukana, joten valmentaminen ja mentorointi sopii hyvin toimintamallikseni. Haluan tukea ihmisten voimaantumista itsestään ja toisistaan, merkityksellisen, innostavan ja luovan tekemisen löytymisen edellytyksiä, syvällisemmän ja vapaamman olemisen henkeä elämässä itsessään. Sekä tietenkin yritysten kestävää kehitystä ja menestystä."

Ohjelma

8:15
Linjat auki ja kuppi kuumaa käteen!
Keitä itsellesi kuppi kuumaa kahvia tai teetä ja varusta itsesi hyvään kuunteluasentoon!
8:30
Let's start the show
Asiantuntijapuheenvuorot
Jokainen kolmesta asiantuntijasta pitää oman puheenvuoron omasta osaamisalastaan.
9:15
Let's chat
Paneelikeskustelu
On kysymysten aika! Heitä kysymyksesi chattiin tai nosta käsipystyyn puheenvuoron saamiseksi.
10:00
Tapahtuman päätös
On aika jatkaa perjantaipäivän viettoa. Kiitos mukana olostasi!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt! Voit katsoa tapahtuman tallenteen alta!

 

 

 

 
 

Kahvikiihdytykset powered by:

yritystehdas_the_startup_factory_logo

 

banneri-kokeilu

 

logoleft

 

w_sy_keskisuomi_rgb_musta