Haluatko tukea kasvuun tähtääviä yrityksiä?

Kasvuun tähtäävät yritykset tarvitsevat osaamista ja pääomaa. Yritystehtaalla on tunnistettu merkittäväksi pullonkaulaksi kasvuun tähtäävien yritysten kohdalla osaamisen ja pääoman puute. Siksi Yritystehtaan johto ja hallitus ovat tarttuneet toimeen ja luoneet mallin, jolla kokeillaan löytää avoimemmin ja tehokkaammin henkilöitä, joilla on halua tukea startuppeja kasvuun tarjoamalla osaamistaan ja osallistumalla rahoituskierroksiin.  
 
Jos haluat sijoittaa varoja uusiin yrityksiin, jätä meille yhteystietosi ja lähetämme sinulle 3 minuutin pitching-videot,  jotka toivottavasti herättävät mielenkiintoa lähteä tukemaan kasvuun tähtääviä yrityksiä. Lisäksi lähetämme tietoa Rahoituspaneeleistamme. Luonnollisesti Yritystehtaan asiakasyritykset tekevät itse omat linjaukset rahoittajien ja ehtojen suhteen ja kaikki päätökset ovat henkilökohtaisia. Voit tutustua kasvuun tähtääviin yrityksiin täällä.
 
Rahoituspaneelissa toisilleen esittäytyvät rahoitusta hakevat startup-yritykset, liikeidean omistajat sekä rahoittajat. Tilaisuudessa kuullaan liikeidean omistajien rahoitussuunnitelmia ja rahoittajat arvioivat ideoiden rahoituskelpoisuutta. Rahoituspaneelit järjestetään yhteistyössä Suomen Yrityskehitys Oy:n kanssa. Rahoituspaneeleita on toteutettu jo vuosia, mutta uutuutena tullaan tarjoamaan mahdollisuutta tutustua yrityksiin etukäteen pitching-videoiden myötä ennen varsinaista Rahoituspaneelia. Nämä lyhyet 3 minuutin mittaiset videot toivottavasti herättävät uusien henkilöiden mielenkiintoa lähteä tukemaan kasvuun tähtääviä yrityksiä. Tavoitteemme on saada alkuvaiheen startup-yritykset kestävään kasvuun, luoda uusia työpaikkoja ja uusia kansainvälisiä menestystarinoita.
 
Kasvu kuuluu kaikille.
 
Haluan liittyä enkelisijoittaijien joukkoon ja saada lisätietoa mahdollisista sijoituskohteista: