Hautomosta

Haluatko mukaan räätälöityyn valmennukseen, jonka tarjoamme Jyväskylän alueen parhaille, kansainväliseen kasvuun tähtääville kasvuyrityksille? 

Hautomo mahdollistaa nopean ja vakaan kasvun

Haluatko mukaan räätälöityyn valmennukseen, jonka tarjoamme Jyväskylän alueen parhaille, kansainväliseen kasvuun tähtääville kasvuyrityksille? 

marko-jussi-1

 

HAUTOMOSTA pitoa päähän ja bisnekseen:

Valmennamme suorituskykyisiä ja hyvinvoivia kasvuyrittäjiä

Liiketoimintavalmennuksen lisäksi valmennamme ihmisiä bisneksen takana. Hautomokonseptiimme kuuluu kiinteästi hautomoasiakasyrityksen ydinryhmän hyvinvointi- ja suorituskykyohjelma Performance Program.

Ohjelma tarjoaa valmennusta kolmesta teemasta – yrittäjän suorituskyvystä, tiimin ja kasvun kulttuuriin kehittämisestä. Haluamme olla aidosti mukana tukemassa ja rakentamassa hautomoyritystemme kasvua ja tulevaisuuden menestystarinoita!

Tutustu Performance Programiin!

Valmennusteemat

Yritykseksi tarpeet muodostavat valmennuksen ytimen. Valmennusteemoja painotetaan yrityksesi omien tarpeiden mukaan.

valmennusteemat-01

Paras alusta nopealle kasvulle!​

Yritystehtaalta apua yrittäjän arkeen!

Valjasta tiimisi ja yritykseksi potentiaali!

 

  • Tunnistatte kasvun kannalta kriittisimmät ja keskeisimmät kohdat paremmin, jolloin arvon maksimoiminen että kotiuttaminen nopeutuu​ ja yritys saavuttaa potentiaalinsa nopeammin ​
  • Keskinäiset toimintatavat selkeytyvät, tavoiteellistuvat ja konkretisoituvat – tiimin osaamisesta saadaan enemmän irti​
  • Luotte vahvemman yhteistyökulttuurin 
  • Näkemys toimivan tiimin rakentamiseen​ selkeytyy
  • Menestymismahdollisuudet paranevat Yritystehtaan avulla​ - käytössäsi on valmentajien lisäksi missä ja milloin vain digivalmennusalusta

 

Tukea ja apua sinulle yrittäjänä!vesa-ja-henna-ympyra-1

 

HAUTOMOSTA pitoa päähän ja bisnekseen:

Valmennamme suorituskykyisiä ja hyvinvoivia kasvuyrittäjiä

Hautomossa on ollut yrityksiä aina robotiikasta vaateteollisuuteen ja syöpätutkimuksesta skaalautuviin erp-projekteihin.

Meille Yritystehtaan hautomoon olet tervetullut, kun liikeideasi on skaalautuva. Skaalautuvalla idealla tarkoitamme, että yrityksesi tuote, palvelu tai idea on sellainen, että myyntiä pystytään sen avulla kasvattamaan ilman, että tarvitsee lisätä sen tuottamiseen resursseja samassa suhteessa.

Skaalautuvan idean lisäksi odotamme, että ideasi taustalla on tiimi (väh. 2 hlöä) sekä tahto kasvaa.

Yritystehdas tarjoaa paikan 12kk+12kk kestävään Hautomoon vuodessa 12 potentiaalisinta Jyväskylään sijoittunutta startupia, joiden toteutunut kumulatiivinen liikevaihto on alle 1 M€.

Valinnan hautomoon hyväksymisestä tekee aina Yritystehtaan ulkopuolinen gate-raati yrityksen myyntipuheen ja lukujen perusteella.

Heräsikö kiinnostus? Tutustu kriteereihimme!
On-Time Research Solutions Oy, Teemu Valkonen:

Ammattitaitoista tukea Hautomosta

On-Time Research Solutions Oy:n toimitusjohtajan Teemu Valkosen mielestä Yritystehtaan Hautomo-valmennus on sopinut hyvin yrityksen kasvuvaiheeseen, ja Hautomon Performance Program on myös muistuttanut yrittäjän oman hyvinvoinnin tärkeydestä, joka hektisessä arjessa saattaa helposti unohtua.

”Valmennuksesta löytyy jokaiseen liiketoiminnan eri osa-alueeseen erikoistunut osaaja. Juuri tällaista ammattitaitoista tukea Hautomosta toivoinkin saavani.”

Teemu Valkonen ceo, On-time Research solutions

Kokemuksia Hautomosta

Tutkijasta yrittäjäksi ja Hautomoon!

"Muutos yritysmaailmaan siirtymisessä oli kokonaisvaltainen; joka päivä tulee jotain uutta"

BiopSense kehittää laboratoriopalveluita ja pitkälle erikoistunutta testaustoimintaa. Yrityksen tavoitteena on edistää nestebiopsiaksi kutsutun menetelmän käyttöä. Kyseessä on esimerkiksi verinäytteistä tehtävää geneettistä diagnostiikkaa, jota voidaan käyttää melko laajasti eri sairauksien seurannassa.

"Muutos yritysmaailmaan siirtymisessä oli kokonaisvaltainen; joka päivä tulee jotain uutta.”

Veli-Mikko Puupponen ceo, Biopsense

Hautomoon sisäänpääsy vaatii kriteerien täyttymisen

Hautomo on kahden vuoden prosessi, johon mukaan valitaan vain potentiaalisimmat kasvajat. Kasvu vaatii halua ja sitoutumista, siksi myös sisäänottokriteerimme ovat kovat:

Klikkaa lisätietoja!
Skaalautuva tuote/palvelu
Skaalautuva tuote/palvelu Uskottava suunnitelma skaalautumiseen vaadittavien pääomien ja tarvittavien henkilöresurssien hankkimiseksi
Klikkaa lisätietoja!
Sitoutunut tiimi
Sitoutunut tiimi

Vähintään 2 kokopäiväistä yrittäjää/työntekijää

Klikkaa lisätietoja!
Uskottava rahoitussuunnitelma
Uskottava rahoitussuunnitelma

Yrityksellä on uskottava rahoitussuunnitelma tulevaisuuteen

Klikkaa lisätietoja!
Yrittäjien halu kehittyä ja vastaanottaa valmennusta
Yrittäjien halu kehittyä ja vastaanottaa valmennusta

Selkeä ymmärrys valmennuksen painotuksesta, joka on sovittu Yritystehtaan kanssa.

Klikkaa lisätietoja!
Jyväskyläsidonnaisuus
Jyväskyläsidonnaisuus Yrityksen kotipaikka on Jyväskylässä ja yrityksen avainhenkilöt ovat sitoutuneet Yritystehtaan palveluihin
Klikkaa lisätietoja!
Yrityksen kyky kasvaa
Yrityksen kyky kasvaa

Kokopäiväistä toimintaa, pilotointia, tuotekehitys loppusuoralla, käynnistysvaiheen rahoitus kunnossa

HAUTOMOSTA pitoa päähän ja bisnekseen:

Tavoitteena saada kasvuun tähtäävälle liikeidealle ulkopuolista rahoitusta?

Rahoituspaneelivalmennus kaikille kovaan kasvuun tähtääville jyväskyläläisille yrityksille! Yritysvalmentajamme Marko Sorri opastaa viiden kerran valmennukessa yrityksiä muun muassa seuraavista teemoista:

  • Millaisia rahoituksia on olemassa yritykselle?
  • Miten rahoituskierrokseen valmistaudutaan
  • Rahoituspaneelivalmennus on maksuton eikä edellytä, että olisit mukana muissa Yritystehtaan valmennusohjelmissa.

Rahoituspaneelivalmennus kiinnostaa!

rahoituspaneeli-pienempi

 

Inspiroidu tapahtumissamme!

Inspiroidu, kehity ja kehitä! Yritystehtaan  ja yhteistyökumppaneiden  koulutukset  ja tapahtumat  tarjoavat mahdollisuuden tulla kehittämään  omaa  osaamista. Rennolla, mutta raudanlujalla ammattitaidolla tehdyistä koulutuksista et tule lähtemään tyhjin käsin.

Usein kysytyt kysymykset

MITÄ HAUTOMOSTA SAA?

Hautomosta saat valmennusta ja modernit tilat käyttöösi!

Yritystehtaan valmennus painottuu liiketoiminnalliseen valmennukseen, jonka rinnalla kulkee kasvuyrittäjän henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin keskittyvä Performance-valmennus. Liiketoimintavalmennuksen tukirankana toimivat kuukausittaiset, yrityskohtaiset liiketoimintakatsaukset vastuuvalmentajan kanssa.

Valmentaminen on pääsääntöisesti one-to-one -tyylisistä sparrausta, jotka toistuvat kuukausittain. Valmennusta on mahdollista saada 4 + 2 tuntia kuukaudessa. Neljä tuntia omalta päävalmentajalta, kaksi tuntia muilta valmentajilta. 

Valmennuksen lisäksi Hautomo tarjoaa yritykselle mahdollisuuden hyödyntää Yritystehtaan uusia ja edustavia työskentelytiloja sekä yhteisön, jossa on paljon samanhenkisiä ihmisiä.

Hautomon yhteydessä järjestetään myös useita erilaisia tapahtumia, joiden kautta on mahdollista vahvistaa omaa verkostoa ja luoda suhteita eri sidosryhmiin. Lisäksi yritykselle tarjotaan mahdollisuus hyödyntää erilaisia sähköisiä työkaluja oman työnsä edistämiseksi.

Palvelun hinta on 245 EUR / kk + alv.

PALJONKO HAUTOMO MAKSAA?

Hautomovaiheessa yritykset maksavat valmennuksesta kuukausimaksua, ja osa yrityksistä ottaa oman huoneen, josta tehdään erillinen vuokrasopimus. Hautomomaksu on 245 € /kk, joka sisältää valmennuksen sekä coworking-tilojen käytön. Oman toimistohuoneen hinta alk. 145 €. 

MITEN HAUTOMOON PÄÄSEE?

Valmentajien kanssa arvioidaan sisäänpääsykriteerien kautta liikeidean taso, jonka jälkeen on mahdollista päästä hautomoraatiin, joka hyväksyy 12 yritystä / vuosi Hautomoon.

Tutustu kriteereihimme!

Saanko Hautomosta rahoitusta?

Emme sijoita yrityksiin. Olemme tunnistaneet lukuisia rahoitusvaihtoehtoja kasvuun tähtääville yrityksille ja päivitämme aktiivisesti tietojamme rahoitusvaihtoehdoista sekä rakennamme verkostoja sijoittajiin ja rahoittajiin. 

Järjestämme säännöllisesti Rahoituspaneelia, jossa rahoittajat ja sijoittajat tulevat kuuntelemaan kasvuyrittäjien rahoitustarpeita ja -kelpoisuutta. 

Hautomoon pääseminen ei takaa automaattisesti yritykselle rahoituksen tai pääomasijoituksen saamista. Yritystehtaalla on kuitenkin erittäin hyvät suhteet ja verkostot erilaisiin rahoittajiin ja toimimme koko ajan kiinteässä yhteistyössä mm. Jyväskylän Yliopiston sijoitusyhtiö Unifundin, JAMK:n Turbiini-rahaston, FiBANin, erilaisten business-enkelien, Business Finlandin ja ELY-keskuksen kanssa.

MILLAISIA YRITYKSIÄ HAUTOMOSSA ON?

Meillä on yrityksiä aina vaateteollisuudesta syöpätutkimukseen. Asiakkaamme tulevat useilta eri toimialoilta, mutta heitä yhdistää halu kasvaa ja kehittyä skaalautuvan bisneksensä kanssa! Kaikki yritykset ovat Jyväskylästä ja yritysten kumulatiivinen liikevaihto on alle 1 milj. euroa.

MIKÄ ON YRITYSTEHTAAN VALMENTAJIEN ROOLI?

Yritystehtaan henkilöt ovat neuvonantajia ja yrittäjä kantaa itse liiketoimintavastuut.

Yritystehtaan henkilöt toimivat valmentajina ja sparraavat yrityksiä, mutta eivät osallistu esim. rahoitus- tai myyntineuvotteluihin asiakkaan kanssa. Yritystehtaan valmentajat ovat tukena, mutta eivät tee tai toteuta toimia yrityksen puolesta. 

Yritystehdas ei ole yrityksissä osaomistajana.

Heräsikö kiinnostus?

Haluatko Hautomoon?

Voit ottaa yhteyttä Hautomoon liittyen oheisella lomakkeella!