Skip to content
yritystehtaan-hautomossa-mukana-olevat-yritykset-referenssit

Yritystehtaan Hautomon kasvua janoavat tiimit

Tervetuloa tutustumaan Hautomomme mahtaviin tiimeihin!

Täältä löydät nykyiset ja jo meiltä Hautomosta valmistuneet yritykset, joilla on vahva tahto valjastaa liiketoimintansa kasvu täyteen potentiaaliin!
Tutustu Neuwoon!
Neuwo

Neuwo Oy ratkaisee globaalia evästeiden poistumisesta ja tiukentuvista privacy –asetuksista aiheutuvaa ongelmaa mahdollistamalla sisältöpohjaisen mainonnan tekemisen ilman seurantaevästeitä.

Tutustu Neuwoon!
Tutustu eCyclediin!
eCycled

eCycled on markkinoiden helpoin tapa hankkia työsuhdepyörät yrityksellesi. eCycled missio on edistää kestävää ja vastuullista liikkumista niin arjessa kuin vapaa-ajallakin.

Tutustu eCyclediin!
Tutustu Aistiin!
Aisti

AISTI valmistaa kestävän kehityksen mukaisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita modernin rakennusalan tarpeisiin. Yrityksen ensimmäinen tuote on akustiikkalevy, joka on hiilinegatiivinen, helposti kierrätettävä, muoviton, kutisematon sekä saman hintainen ja teknisesti vastaava kuin mineraalivillat.

Tutustu Aistiin!
Tutustu Saleslediin!
Salesled

Salesled tekee SaaS-ohjelmistoa myyjille ja toteuttaa sitä hyödyntäen palvelua myynnin alkupäähän. Yritys auttaa asiakkaitaan hahmottamaan, sekä segmentoimaan heidän kohderyhmäänsä, sekä luomaan myyntiprosessin kohderyhmän systemaattiseen läpikäyntiin.

Tutustu Saleslediin!
Tutustu Cityspotting!
Cityspotting

Cityspotting® on aivan uudenlainen kaupunkiseikkailu, jossa yhdistyy kulttuuri, luonto, liikunta ja kaupunkitietämys! Cityspotting ei tarjoa tavallisia turistinähtävyyksiä, vaan erikoisia yksityiskohtia ja piilotettuja helmiä.

Tutustu Cityspotting!
Tutustu Easoft Docsiin!
Easoft Docs

Easoft Docs Oy tuo rakentamisen ja huoltoliiketoiminnan nykypäivään tarjoamalla aloilla toimiville yrityksille helppokäyttöisen dokumentointi- ja tiedonhallintasovelluksen.

Tutustu Easoft Docsiin!
Tutustu tarkemmin eWattiin!
eWatt Smart Power Systems Oy

eWatt pyrkii tuomaan älykkään sähkönkäytön ja sen tarjoamat hyödyt kaikkien saataville tarjoamalla vapaa-ajan asunnoille turvallisen ja helppokäyttöisen lämmitysautomaation, joka varmistaa kiinteistön kunnon säilymisen ja tarjoaa säästöjä lämmityskuluissa.

Tutustu tarkemmin eWattiin!
Tutustu Sparkyyn!
Sparky

Sparky ® on digitaalinen palvelu yksilön itsetuntemuksen ja kasvun sekä tiimin yhdessä ohjautuvuuden ja johtamisen tueksi.

Tutustu Sparkyyn!
Tutustu PrecisionPhageen!
PrecisionPhage

Taistelua antibioottiresistenttejä bakteereja vastaan. Uniikin IPR:n omaava PrecisionPhage lisensoi bakteriofageja, tarjoaa faagien bioinformatiikka-analyysejä ja erikoisosaamista vaativia laboratoriopalveluita ja kehittää omia faagipohjaisia ratkaisuja bakteereiden aiheuttamiin ongelmiin.

Tutustu PrecisionPhageen!
Tutustu WeeeFineriin!
WeeefinerInnovatiivisia vesienkäsittelynratkaisuja arvometallien talteenottoon, haitallisten metallien poistoon, sekä vesien ravinnekuorman pienentämiseen.Tutustu WeeeFineriin!
Tutustu TraitSpotteriin!
TraitSpotter

TraitSpotter auttaa yrityksiä viestimään tavalla, jolla heidän viestinnän kohteena olevat henkilöt haluavat viestiä. TraitSpotter profiloi b2b-päättäjien luonteenpiirteitä, jonka avulla viestiminen onnistuu kohderyhmän yksilöille luontevalla tavalla.

Tutustu TraitSpotteriin!
Tutustu PoweRestaan!
PoweResta
PoweResta vie pohjoismaisen ruokapalvelualan uuteen aikakauteen tarjoamalla edistyksellisen
palvelukokonaisuuden digitalisoimalla ja automatisoimalla ammattikeittiön tuotannonohjauksen ja eri sidosryhmien tuottamat tiedot ja palvelut yhdeksi ekosysteemiksi.
Tutustu PoweRestaan!
Tutustu Impulssiin!
Impulssi

Impulssi Valmennus Oy on hyvinvoinnin digisisältöyhtiö, joka kaupallistaa hyvinvointisisältöjä teknologiaratkaisujen avulla erilaisiksi puhelinsovelluksiksi, sivustoratkaisuiksi, webinaareiksi, verkkokoulutuksiksi ja -valmennuksiksi sekä sisältömarkkinoinnin työkaluiksi.

Tutustu Impulssiin!
Tutustu PUSUun!
PUSU

Inspiraatio ja materiaalit luonnon laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Puuppolan Suksen tavoitteena on tehdä maailman parhaita suksia vapautta tavoitteleville laskijoille.

Tutustu PUSUun!
Tutustu RIVAan!
RIVA ClothingRiva Clothing tuottaa vastuullisia ja laadukkaita vaatekaapin kulmakiviä, jotka palvelevat vuodesta toiseen.Tutustu RIVAan!
Tutustu Decocut:iin!
Decocut

Decocut on kasvava ja innovatiivinen laserleikkausalan yritys, joka keskittyy laserleikkauaalan IT-kehitykseen. Yritys kehittää jatkuvasti tuotteitaan kuluttajille, yrityksille sekä jälleenmyyjille.

Tutustu Decocut:iin!
Tutustu IntelliNordiin!
IntelliNord

IntelliNord brings artificial intelligence and machine learning to the energy sector.

Tutustu IntelliNordiin!
Tutustu Rohjeeseen!
Rohje

Ystävyys, uskallus ja tinkimätön laatu ovat suomalaisten Rohje-kellojen perustana. Rohje-rannekelloissa yhdistyy pohjoismaalainen muotoilu ja kansainvälisen vertailun kestävä korkeatasoinen laatu.

Tutustu Rohjeeseen!
Tutustu Designkavereihin!
Designkaverit

Designkaverit tunnetaan Iloisista pop up -kaupoistaan, jotka kokoavat yhteen sesongin mukaisia kotimaisten designyritysten tuotteita sekä vinkkejä ja inspiraatiota jakavasta seuraajayhteisöstä Instagramissa.

Tutustu Designkavereihin!
Tutustu Trideaan!
TrideaTridea tekee asiakaskokemuksen mittaamisen, kehittämisen ja johtamisen näkyväksi.Tutustu Trideaan!
Rapidaro

Rapidaro luo sujuvampaa sekä osallistuja- ja järjestäjäystävällisempää tapaa järjestää urheilutapahtumia ja -kilpailuja.

Tutustu Fibioniin
FibionHelppo ja tarkkaa tietoa tarjoava Fibion mittaus yhdistettynä konkreettisiin toimenpiteisiin ohjaavaan analyysiin, on erittäin hyvä keino edistää terveyttä ja toimintakykyä.Tutustu Fibioniin
Tutustu Bozlaan!
Bozla

BOZLA on suomalainen designer-muotibrandi, joka on suunniteltu jokaiselle oman elämänsä Boss Ladylle. BOZLA valmistaa tyylikkäitä, monikäyttöisiä ja kestäviä vaatteita, jotka kestävät aikaa niin tyylin kuin laadun osalta.

Tutustu Bozlaan!
Tutustu Sharewayhin!
SharewayShareway Oy tarjoaa parkkipaikkojen vertaisvuokrausta sinulle, joka haluat tienata helposti lisää rahaa. Jokaisen parkkipaikan paras ystävä!Tutustu Sharewayhin!
Tutustu Green Carboniin
Green CarbonGreen Carbon auttaa yrityksiä hiilijalanjäljen hallitsemisessa. Green Carbon arvioi, laskee ja raportoi asiakkaiden hiilijalanjäljen ja etsii keinot päästöjen vähentämiselle ja kompensoimiselle.Tutustu Green Carboniin
Manage ApplicationsSelainpohjaisia ohjelmistoja prosessinhallinnasta täyteen ERP-järjestelmään asti.
Tutustu Kuulevaan!
KuulevaSeitsemällä paikkakunnalla sekä verkossa psykoterapiapalveluita tarjoava Kuuleva haluaa edistää mielen hyvinvointia.Tutustu Kuulevaan!
Tutustu Onervaan!
OnervaOnerva on kehittänyt kotihoidon ja palveluasumisen vieraskirjan, joka kokoaa tiedon yhteen paikkaan ja luo sillan merkityksellisten asioiden ympärille.Tutustu Onervaan!
Tutustu Biopsenseen!
BiopsenseBiopsense tuottaa korkeatasoisia laboratoriopalveluita ja kehittää verinäytteiden keräys- ja kuljetusinnovaatiota, joka mahdollistaa erityisesti nestebiopsian aiempaa laajemman käytön.Tutustu Biopsenseen!
Tutustu Binaréen!
BinaréBinare.io offers both professional services and an automated analysis platform to meet various needs for IoT security.Tutustu Binaréen!
Tutustu On-Timeen!
On-Time Research SolutionsReach, Activate and engage your customers through mobile devices with our OMNIchannel SaaS platform. Tutustu On-Timeen!
Tutustu Fikuroon!
FikuroFikuron päätuote on helppokäyttöinen ja kustannustehokas ERP/toiminnanohjausjärjestelmä Ferppi, jonka tehokkuus syntyy helppoudesta, yksinkertaisuudesta ja siitä kun ylimäärinen on riisuttu pois. Tutustu Fikuroon!
Tutustu Discovery Streetiin!
Discovery Street

We are on a common endeavour, on a common journey: making a world better place.

Tutustu Discovery Streetiin!
Tutustu Ceiliin!
Ceili

Olemme mutkaton ja luotettava Salesforce-kumppani, jolla on teknologian lisäksi vahva liiketoiminnallinen asiantuntemus.

Tutustu Ceiliin!
Tutustu Memorandumiin!
Memorandum

We create powerful user experiences with a combination of XR technology, high quality content production and gamification.

Tutustu Memorandumiin!

Skaalautuva kasvu mielessä?

Tutustu, mitä voimme tarjota Hautomossa!