Kasvuyrittäjämme - markkinamullistajien kärkitiimit!

Tervetuloa tutustumaan Hautomomme kasvuyrittäjiin, mahtaviin tiimeihin, joilla on vahva tahto valjastaa liiketoimintansa kasvu täyteen potentiaaliin!

 

edueffect-1-02

EduEffect

EduEffect Finland tarjoaa asiakkailleen unohtumattomia kokemuksia suomalaiseen koulutukseen ja kulttuuriin pohjautuvien vierailuiden, e-oppimisen ja leirikoulujen muodossa.

kuuleva-1-06

Kuuleva

Seitsemällä paikkakunnalla sekä verkossa psykoterapiapalveluita tarjoava Kuuleva haluaa edistää mielen hyvinvointia. Suomen parhaaksi ja lämminhenkisimmäksi terapiayhteisöksi tähtäävä Kuuleva haluaa olla aidosti kuunteleva ja kohtaava niin asiakkailleen kuin omalle terapeuttiyhteisölleen.

greencarbon1-05

GreenCarbon

Autamme yrityksiä hiilijalanjäljen hallitsemisessa. Arvioimme, laskemme ja raportoimme asiakkaidemme hiilijalanjäljen ja etsimme keinot päästöjen vähentämiselle ja kompensoimiselle.

Fibion

”Istuminen on terveellistä!” Näitä ja muita mullistavia oivalluksia oman arkiaktiivisuuden edistämiseen tarjoaa rakkaat ystävämme Fibion Oy:stä. Nämä miehet etenevät työssään reittä pitkin ja ovat siitä ylpeitä. Kenelle? Sinulle, joka haluat voida paremmin. Arki ja aktiivisuus – ah mikä ihana kombinaatio.

Onerva

”Mitä hoitoa mummilleni tarjotaan?” Tietämättömyys rakkaan ihmisen hyvinvoinnista voi olla kestämätöntä. Tätä pulmaa varten asiakkaamme Onerva on kehittänyt kotihoidon ja palveluasumisen vieraskirjan, joka kokoaa tiedon yhteen paikkaan ja luo sillan merkityksellisten asioiden ympärille.

ontime-1-08

OnTime

Reach, Activate and engage your customers through mobile devices with our OMNIchannel SaaS platform. We are here to help you and other enterprises to build better brand experiences, stronger customer relationships, and enhance your HR value.

shareway-1-13

ShareWay

Shareway Oy tarjoaa parkkipaikkojen vertaisvuokrausta sinulle, joka haluat tienata helposti lisää rahaa. Jokaisen parkkipaikan paras ystävä!

biopsense-1-03

BiopSense

Jyväskyläläinen Biopsense Oy tuottaa korkeatasoisia laboratoriopalveluita ja kehittää verinäytteiden keräys- ja kuljetusinnovaatiota, joka mahdollistaa erityisesti nestebiopsian aiempaa laajemman käytön.

Manageapplications

Selainpohjaisia ohjelmistoja prosessinhallinnasta täyteen ERP-järjestelmään asti

binare-1-01

Binare

Binare.io offers both professional services and an automated analysis platform to meet various needs for IoT security.

Rivaclothing

”Osta vähemmän, käytä enemmän.” Riva Clothing tuottaa vastuullisia ja laadukkaita vaatekaapin kulmakiviä, jotka palvelevat vuodesta toiseen. Riva haluaa olla tulevaisuudessa rakentamassa jokaiselle toimivaa vaatekaappia – vaatekaappia, joka ratkaisee ongelmia eikä luo niitä.

@riva clothing

weeefiner-1-15

Weeefiner

”Kiertotalouden etulinjassa - puhtaampien vesien puolesta!”Jyväskyläläinen weeefiner oy tarjoaa innovatiivisia vesienkäsittelynratkaisuja arvometallien talteenottoon, haitallisten metallien poistoon, sekä vesien ravinnekuorman pienentämiseen.

conexbird-1-10

Conexbird

ConnexBird värähtelee asiakkaiden ja ympäristön eduksi. ConexBird Oy on kehittänyt värähtelytekniikkaan perustuvan automatisoidun menetelmän rahtikonttien kunnon ja kuljetusketjun monitorointiin.

ceili-1-04

Ceili

Autamme asiakkaitamme CRM-käyttöönotoissa, konsultoinnissa ja erilaisisissa kehitysprojekteissa. Olemme Salesforce Registered Consulting Partner ja työntekijämme ovat sertifioituja Salesforce-osaajia.

DiscoveryStreet

We are on a common endeavour, on a common journey: making a world better place. We bring people together and invite for a collective action. We help people to release their potential for the betterment of their societies and workplaces.