Kahvikiihdytys

Ajatuksia herättävä aloitus päivään

kahvikiihdytys-ympyra

Kahvikiihdytys - mistä on kyse?

Kahvikiihdytys on neljä kertaa vuodessa järjestettävä aamunavaus, jossa käsitellään ajankohtaisia ja kiinnostavia teemoja tarjoten mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Tapahtumat sopivat kaikille, erityisesti yrittäjyydestä ja liiketoiminnasta kiinnostuneille henkilöille, tiimeille ja miksei organisaatioillekin.  

Aamu alkaa kahvitarjoilulla (etänä keitämme omat kahvit), minkä jälleen asiantuntijat pitävät lyhyet puheenvuorot omasta osaamisalueestaan. Tapahtuman päättää yleisön ja asiantuntijoiden vuorovaikutuksessa pidettävä paneelikeskustelu.  

Tutustu ja ilmoittaudu seuraavaan Kahvikiihdytykseen ja tule mukaan!

Tulevat ja menneet Kahvikiihdytykset

Löydä sinua inspiroiva Kahvikiihdytys-teema!

Katso tallenne!
26.11.2021 Keski-Suomesta kansainvälisyyteen – vaikuttavat kasvutarinat  Vuoden viimeisessä Kahvikiihdytyksessä kuulemme vaikuttavia kasvutarinoita keskisuomalaisilta yrityksiltä. Jos aihe kiinnostaa, voit ilmoittautua mukaan tapahtumaan jo nyt! Tarkemmat tiedot tapahtumasta julkaistaan lähempänä tapahtumaa! Katso tallenne!
Katso tallenne!
17.9.2021 Hallitustyöskentelyn ABC Mikä hallituksen rooli yrityksessä on? Keitä hallitukseen kannattaa nostaa? Miksi hallituksessa ylipäätään kannattaa olla muitakin kuin omistaja, toimitusjohtaja ja pari kaveria? Entä millaista hallitustyöskentely on sijoittajan näkökulmasta? Muun muassa näihin kysymyksiin saamme näkökulmia kolmelta asiantuntijavieraaltamme, jotka tarkastelevat hallitustyöskentelyä kukin erilaisesta roolista käsin omissa puheenvuoroissaan. Katso tallenne!
Katso tallenne!
21.5.2021 Mentoroinnilla menestykseen

Oletko sinä pohtinut mentoriksi tai aktoriksi ryhtymistä? Millaista on toimia mentorina ja aktorina eli mentoroitavana? Milloin on oikea hetki hankkia mentori?

Mentorointi on yhdessä kuljettava matka, joka parhaassa tapauksessa kehittää mentoroitavan lisäksi myös mentoria itseään. Tapahtumassa kuulet kolme erilaista näkymystä mentorointiin ja aktorina olemiseen!

Katso tallenne!
Katso tallenne!
12.3.2021 Etäjohtamisen parhaat käytännöt - kuinka johtaa etänä tuloksellisesti?

Etäjohtaminen - kuinka pitää pakka kasassa, kun tiimi on levällään? Aamukahvin ääressä pääsemme kuuntelemaan johtajien ajatuksia hyvistä ja huonoista kokemuksista korona-ajalta, joka on pakottanut myös johtamisessa etsimään uusia käytäntöjä. 

Katso tallenne!
Katso tallenne!
27.11.2020 Teknologialla tehokkuutta myyntiin

Tänä päivänä B2B-myynnin maailmassa tukeudutaan vahvasti erilaisiin verkkopohjaisiin alustoihin ja työkaluihin, joita onkin ilmaantunut markkinoille viime vuosina huikea määrä. Millaista lisäarvoa erilaiset teknologiset ratkaisut tuovat myyntiin ja markkinointiin? Kuinka erilaisten työkalujen avulla voidaan tehokkaasti edistää yritysten myyntiä? Miten teknologian avulla voidaan toteuttaa laadukasta vuorovaikutusta verkossa?

Katso tallenne!
Katso tallenne!
14.8.2020 Local to Global - tarinoita kv-sijoituksista

Miten Jyväskylän Business Rally -konsepti ja rahoituspaneeli saivat alkunsa? Millaisia kohtaamisia tapahtuman yhteydessä on koettu, ja miten kansainvälisten sijoittajien ja keskisuomalaisten kasvuyritysten yhdistelyä on tarkoituksena yhä jatkossa kehittää? 

Kuulemme niin järjestäjän, kasvuyrittäjän ja sijoittajan näkökulmia, jonka jälkeen paneelikeskustelussa summataan yhteen jyväskyläläisten kasvuyritysten keinoja kansainvälisten sijoittajien kohtaamisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Katso tallenne!
Katso tallenne!
8.5.2020 Tehostetaan viestintää - voiko robotti auttaa?

Oikean tiedon välittäminen, oikeaan aikaan - lienee nyt ajankohtaisempaa kuin koskaan. Mutta miten oleellinen tieto tunnistetaan suurista datamääristä? Miten robotit tai laadullinen analytiikka voivat auttaa meitä viestimään paremmin ja tehokkaammin?

Katso tallenne!
Katso tallenne!
21.2.2020 Lite bättre - kestävää hyvinvointia
Moni unelmoi tekevänsä juuri sitä mitä rakastaa - intohimoa, innostusta ja raakaa työtä! Miten ollaan aktiivisia, mutta myös palaudutaan riittävästi? Miten voi lähteä hakemaan sitä kuuluisaa "omaa juttua" hyvinvointiin? Millaisia hyötyjä ja mahdollisuuksia on yhteisöllisellä tekemisellä? Miten elämänmuutos on käytännössä toteutunut livekuvittaja Linda Saukko-Raudalla?
Katso tallenne!

Kahvikiihdytykset powered by: