Saatamme yritykset ja sijoittajat saman pöydän ääreen!

Kasvuun tähtäävät yritykset tarvitsevat osaamista ja pääomaa.

Rahoituspaneeli on rahoitusta etsiville, kasvunhaluisille yrityksille tilaisuus oman rahoituskelpoisuuden testaamiseen. Samalla se on paikka saada arvokasta palautetta ja kehitysehdotuksia omasta liikeideasta sekä oiva paikka luoda kontakteja rahoittajiin ja sijoittajiin. Rahoituspaneeli ei ole leijonan luola.

Rahoittajille tapahtuma tarjoaa tilaisuuden tutustua mielenkiintoisiin yrityksiin, sparrata heitä eteenpäin asiantuntemuksellaan ja luoda uusia kontakteja niin yrityksiin kuin muihin rahoitustahoihin. Oikean yrityksen sattuessa kohdalle tapahtuma mahdollistaa myös uusien sijoituskohteiden löytämisen.

Rahoituspaneelit järjestetään yhteistyössä Suomen Yrityskehityksen kanssa.

 

Rahoituspaneelia ennen on mahdollisuus osallistua maksuttomaan Rahoituspaneelivalmennukseen.

Miksi hakea mukaan Rahoituspaneeliin?

Rahoitusta hakevalle: Rahoituspaneeli tarjoaa mahdollisuuden testata yrityksenne rahoituskelpoisuutta useiden eri rahoitustahojen edessä. Samalla saatte valmennusta pitchaamiseen sekä palautetta ja kehitysehdotuksia liikeideaanne liittyen sekä pystytte verkostoitumaan rahoittajien ja sijoittajien kanssa.

Rahoituspaneelia varten tehdään yrityksen tavallisimmat dokumentit kuntoon, kuten liiketoimintasuunnitelma, talouslaskelmat (kassavirtaennuste, tuloslaskelma). Samalla käynnistetään due diligensen ja osakassopimusten valmistelu. Rahoituspaneelin valmistautumisprosessi tarjoaa eväitä näiden valmisteluun ja auttaa lisämään ymmärrystä rahoituskierroksella tarvittavista dokumenteista.

Rahoituspaneeli on tehokas prosessi, joka kokoaa erilaiset rahoittajat samaan pöytään säästäen aikaa ja tehostaen prosessia (ei tarvitse ”juosta” eri rahoittajien perässä). Monet yritykset tarvitsevat rahoitusta, mutta eivät tiedä tai ymmärrä, mitä rahoitusta on haettavissa ja mistä rahoitusta voisi hakea. Rahoituspaneeli on myös oiva tilaisuus testata varhaisessa vaiheessa rahoituskelpoisuutta.

Rahoittajalle/sijoittajalle: Rahoituspaneeli tarjoaa mahdollisuuden tutustua mielenkiintoisiin yrityksiin, sparrata heitä sekä luoda kontakteja niin pitchaaviin yrityksiin kuin muihin rahoittajiin ja sijoittajiin. Oikean yrityksen sattuessa kohdalle, paneelista voi löytää myös uusia sijoituskohteita.

Rahoituspaneeli tarjoaa läpileikkauksen mukana olevista yrityksistä kompaktissa ajassa sekä mahdollistaa tiimin testaamisen sekä muiden mielipiteiden kuulemisen. Samalla Rahoituspaneeli tuo näkemyksiä siitä, mitä Jyväskylän innovaatioekosysteemissä tapahtuu ja millaisia yrityksiä sieltä tulee.

Rahoituspaneelista sanottua:

Erinomaista on riittävän pitkä aika kohteen esittelylle. Formaatti poikkeaa edukseen nykyisistä pitchaus-kilpailuista, joissa 3-4 minuuttia ei todellisuudessa riitä yrityksen menestystekijöiden esittelyyn. Näistä esityksestä tuleekin usein pitchaajan show, mille uimahyppytuomarit sitten antavat tyylipisteitä. Hyvää tässä formaatiassa on myös ennakkovalmennus.”

Seuraavat Rahoituspaneelit:

20.10. Jyväskylä

1.12. Jyväskylä

 

Muutokset ovat mahdollisia.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Marko Sorri

Marko Sorri

yritysvalmentaja, COO varakapteeni

#business #kansainvälisyys #rahoitus

040 585 5238