Tehdas mukana!
AI! JKL! Reverse Pitch – Puhtia tekoälyn mahdollisuuksien hyödyntämiseen

AI! JKL! Reverse Pitch – Puhtia tekoälyn mahdollisuuksien hyödyntämiseen

to 15.04.2021
klo 12:30 - 14:30
Zoom

 

Puhtia tekoälyn mahdollisuuksien hyödyntämiseen! 

AIJKL-konsortio, Business Jyväskylä ja Yritystehdas kokoavat kevään aikana Jyväskylän seudun ja Keski-Suomen alueen tekoälyn osaajia ja tekoälyn hyödyntämisestä kiinnostuneita yhteen. Mukana talkoissa on lukuisia yrityksiä ja Jyväskylän seudun oppilaitoksia.

Tapahtumasarja starttasi 25.3. klo 12.30 – 13.30 “AI! JKL!” Intro-tapahtumalla, jossa AIJKL-konsortio esittäytyi ja kertoi, millaisin aikein tekoälyyn liittyvä osaamista ollaan vahvistamassa Jyväskylän seudulla ja mikä tärkeintä, mitä se tekoäly oikein on ja voisiko siitä olla jotain hyötyä niin yrityksille kuin muillekin organisaatioille. Konsta Rönkkö IBM:ltä ja AIJKL:n keulahahmo avasi tapahtuman, jossa kuultiin myös erinomaista tekoälyn soveltamisen esimerkkiä Aiwolta, FinnOptilta ja IntelliNordilta. Voit palata tapahtuman tunnelmaan Yritystehtaan YouTubessa.

Tapahtumasarja jatkuu 15.4. klo 12.30 – 14.30 AIJKL Reverse Pitch -tapahtumalla, johon AIJKL kutsuu muutamia yrityksiä ja julkisia organisaatioita haastamaan AI-osaajia. Haasteisiin tartutaan erillisissä klinikoissa ja ratkaisumahdollisuuksia ruoditaan yhdessä. Voit myös itse ehdottaa meille aiheita ja ideoita, joissa tekoälyä voisi hyödyntää. Ehdotuksista parhaat palkitsemme Reverse Pitch – tapahtumassa. Reverse Pitch toteutetaan Howspace-työtilassa, johon saat kutsun ennen tapahtumaa. Tapahtuma toteutetaan suomeksi.

Tervetuloa mukaan! Laitetaan (teko)älykkäät päämme yhteen!

 

Lisätietoja AIJKL-konsortiosta ja -tapahtumista:

Katriina Lahtinen, Yritystehdas (katriina@yritystehdas.fi)

Mika Kataikko, Business Jyväskylä (mika.kataikko@jyvaskyla.fi)

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Lisätietoja
Katriina Lahtinen

Katriina Lahtinen

palvelumuotoilija & palvelumuotoiluvalmentaja

040 529 5783

katriina@yritystehdas.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tulevia tapahtumia


Katso kaikki.