Oppilaitosvalmennukset
Ideasta yritykseksi -valmennus  (10 vkoa digi)

Ideasta yritykseksi -valmennus (10 vkoa digi)

ke 01.09.2021
klo 08:00 - 11:00
Etäopetus

Onko sinulla idea, mutta et tiedä olisiko siitä bisnekseksi? Haaveleitko yrittäjyydestä, mutta haluat tukea ja sparrausta asian eteenpäin viemiseksi! Ei hätää – Me autamme sinua!

1.9. starttaavassa Ideasta Yritykseksi -valmennuksessa (5 op / 15-150 osp) valmentajatiimimme tehtävä on auttaa sinua tunnistamaan, onko ideassasi bisnespotentiaalia sekä auttaa kehittämään liikeideaasi konkreettisin askelin kohti yrityksen perustamista.  Samalla autamme ymmärtämään yritystoimintaa, sen mahdollisuuksia ja vaatimuksia.

10 viikkoa kestävä, Moodlessa etänä järjestettävä digi-opintojakso toteutetaan pääsääntöisesti itsenäisenä verkko-opiskeluna. Kurssiin kuuluvat kaksi tapaamista pidetään kurssin virtuaaliluokkahuoneessa. 

  • ke 1.9. klo 9-11 Tervetuloa Ideasta yritykseksi digivalmennukseen: kurssin esittely ja esittäytymiset, ohjeistusta digivalmennuksen suorittamiseen ja oppimisympäristössä työskentelyyn
  • ke 3.11. klo 9-11 Liikeideoiden esittäminen

Valmennus päättyy 7.11.

Lisäksi valmentaja on paikalla virtuaaliluokkahuoneessa kurssin alkaessa ilmoitettuina ajankohtina, jos haluat kysyä tai keskustella kurssiin, liikeideaasi tai sen kehittämiseen jne. liittyvistä asioista.

 

Sisältö:

Valmennus toteutetaan ryhmän liikeideoiden tarpeiden mukaan teemoitetuissa työpajoissa. Työpajojen teemoina ovat:

  • tuote-/palveluidean kuvaus
  • näkemykset potentiaalisista asiakkaista
  • alustava selvitys markkinatilanteesta
  • alustava kannattavuuslaskelma
  • liiketoimintasuunnitelma sekä omien yrittäjävalmiuksien kartoittaminen.

Työpajojen välissä pääset toteuttamaan liikeideasi kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Valmennuskurssin tavoitteena on, että liiketoimintasi suunnittelu etenee ja jalostuu opintojakson edetessä.

 

Kenelle: 

Valmennukseen voivat hakea Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän Yliopiston tai Gradian opiskelijat, tutkijat ja henkilökunnan jäsenet. Hae mukaan täyttämällä alla oleva lomake tai kysy lisää Ideasta Yritykseksi valmentajilta!

 

Lisäksi!

Haluatko syventää osaamistasi entisestään ja onnistua yrittäjänä?

Ideasta Yritykseksi -valmennus on mahdollista lukea hyväksi Gradian ja Yritystehtaan yhdessä toteuttamaan Yrittäjän ammattitutkinnon (150 osp)!

Miksi lähteä mukaan?
Valmennuksen aikana kirkastat tavoitteesi, vahvistat liiketoimintaosaamistasi ja varmistat, että sinulla on tarvittavat edellytykset kannattavan yrityksen perustamiseksi. Lisäksi saat varmuutta, näkemystä ja verkostoja helpottamaan yritystoimintasi kehittämistä myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko Yrittäjän ammattitutkinnon suorittamisesta? Ota yhteyttä ja kysy lisää liisa.marin@gradia.fi 

 

Ps. Lomake ei valitettavasti näy Explorer-selaimella!

Lisätietoja
Liisa Marin

Liisa Marin

Opettaja, GRADIA Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

liisa.marin@gradia.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tulevia tapahtumia


Katso kaikki.