Oppilaitosvalmennukset
Ideasta yritykseksi -valmennus (5vkoa)

Ideasta yritykseksi -valmennus (5vkoa)

ti 04.05.2021 klo 08:30 -
ti 01.06.2021 klo 16:00
Etä/lähipäivät -yhdistelmätoteutus

Onko sinulla idea, mutta et tiedä olisiko siitä bisnekseksi? Haaveleitko yrittäjyydestä, mutta haluat tukea ja sparrausta asian eteenpäin viemiseksi! Ei hätää – Me autamme sinua!

4.5.2021 starttaavassa Ideasta Yritykseksi -valmennuksessa (5 op / 15-150 osp) valmentajatiimimme tehtävä on auttaa sinua tunnistamaan, onko ideassasi bisnespotentiaalia sekä auttaa kehittämään liikeideaasi konkreettisin askelin kohti yrityksen perustamista.  Samalla autamme ymmärtämään yritystoimintaa, sen mahdollisuuksia ja vaatimuksia.

Viiden viikon opintojakso toteutetaan ryhmän liikeideoiden toiveiden ja tarpeiden mukaan teemoitetuissa työpajoissa. Työpajojen teemoina ovat:

  • tuote-/palveluidean kuvaus
  • näkemykset potentiaalisista asiakkaista
  • alustava selvitys markkinatilanteesta
  • alustava kannattavuuslaskelma
  • liiketoimintasuunnitelma sekä omien yrittäjävalmiuksien kartoittaminen.

Työpajojen välissä pääset toteuttamaan liikeideasi kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Valmennuskurssin tavoitteena on, että liiketoimintasi suunnittelu etenee ja jalostuu opintojakson edetessä.

 

Valmennukseen voivat hakea Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän Yliopiston tai Gradian opiskelijat, tutkijat ja henkilökunnan jäsenet. Hae mukaan täyttämällä alla oleva lomake tai kysy lisää Ideasta Yritykseksi valmentajilta!

 

Haluatko syventää osaamistasi entisestään ja onnistua yrittäjänä?

Ideasta Yritykseksi -valmennus on mahdollista lukea hyväksi Gradian ja Yritystehtaan yhdessä toteuttamaan Yrittäjän ammattitutkinnon (150 osp)!

Miksi lähteä mukaan?
Valmennuksen aikana kirkastat tavoitteesi, vahvistat liiketoimintaosaamistasi ja varmistat, että sinulla on tarvittavat edellytykset kannattavan yrityksen perustamiseksi. Lisäksi saat varmuutta, näkemystä ja verkostoja helpottamaan yritystoimintasi kehittämistä myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko Yrittäjän ammattitutkinnon suorittamisesta? Ota yhteyttä ja kysy lisää marjo-riitta.kauppinen@gradia.fi 

 

Ps. Lomake ei valitettavasti näy Explorer-selaimella!

Lisätietoja
Marjoriitta Kauppinen

Marjoriitta Kauppinen

yritystoiminnan lehtori, GRADIA Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

marjoriitta.kauppinen@gradia.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tulevia tapahtumia


Katso kaikki.