Oppilaitosvalmennukset
Ideasta yritykseksi -valmennus (10vkoa)

Ideasta yritykseksi -valmennus (10vkoa)

ke 20.01.2021
klo 08:30 - 12:30

Onko sinulla idea, mutta et tiedä olisiko siitä bisnekseksi? Haaveleitko yrittäjyydestä, mutta haluat tukea ja sparrausta asian eteenpäin viemiseksi! Ei hätää – Me autamme sinua!

20.1. starttaavassa Ideasta Yritykseksi -valmennuksessa (5 op / 15 osp) valmentajatiimimme tehtävä on auttaa sinua tunnistamaan, onko ideassasi bisnespotentiaalia sekä auttaa kehittämään liikeideaasi konkreettisin askelin kohti yrityksen perustamista.  Samalla autamme ymmärtämään yritystoimintaa, sen mahdollisuuksia ja vaatimuksia.

Kymmenen viikon opintojakso toteutetaan ryhmän liikeideoiden toiveiden ja tarpeiden mukaan teemoitetuissa työpajoissa. Työpajojen teemoina ovat:

  • tuote-/palveluidean kuvaus
  • näkemykset potentiaalisista asiakkaista
  • alustava selvitys markkinatilanteesta
  • alustava kannattavuuslaskelma
  • liiketoimintasuunnitelma sekä omien yrittäjävalmiuksien kartoittaminen.

Työpajojen välissä pääset toteuttamaan liikeideasi kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Valmennuskurssin tavoitteena on, että liiketoimintasi suunnittelu etenee ja jalostuu opintojakson edetessä.

Valmennukseen voivat hakea Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän Yliopiston tai Gradian opiskelijat, tutkijat ja henkilökunnan jäsenet. Hae mukaan täyttämällä alla oleva lomake tai kysy lisää Ideasta Yritykseksi valmentajilta!

 

 

Ps. Lomake ei valitettavasti näy Explorer-selaimella!

Lisätietoja
Henna-Liisa ”Hennis” Maljonen

Henna-Liisa ”Hennis” Maljonen

opettaja, GRADIA Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, liiketalous

henna-liisa.maljonen@gradia.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tulevia tapahtumia


Katso kaikki.