Tehtaalla tapahtuu!
Kahvikiihdytys: Hallitustyöskentely

Kahvikiihdytys: Hallitustyöskentely

pe 17.09.2021
klo 08:15 - 10:00
Zoom/Yritystehdas (jos koronatilanne sallii)

Vuoden kolmas Kahvikiihdytys järjestetään perjantaina 17.9., ja tällä kertaa pääsemme kuulemaan ja keskustelemaan hallitustyöskentelystä. Mikä hallituksen rooli yrityksessä on? Keitä hallitukseen kannattaa nostaa? Miksi hallituksessa ylipäätään kannattaa olla muitakin kuin omistaja, toimitusjohtaja ja pari kaveria? Entä millaista hallitustyöskentely on sijoittajan näkökulmasta? Muun muassa näihin kysymyksiin saamme näkökulmia kolmelta asiantuntijavieraaltamme, jotka tarkastelevat hallitustyöskentelyä kukin erilaisesta roolista käsin omissa puheenvuoroissaan. 

Asiantuntijoina tapahtumassa ovat:

 • Lennu Keinänen, perustaja ja toimitusjohtaja, Goldsmyths Oy.
  Lennu Keinänen on sarjayrittäjä, enkelisijoittaja ja startup-sparraaja. Hän on ennakkoluuloton  visionääri ja kovan luokan hallitusammattilainen. Omassa alustuksessaan Lennu tulee pohtimaan hallitustyöskentelyä ja menestyvän yrityksen hallituksen kostamista erityisesti sijoittajan ja hallitusammattilaisen näkökulmasta.
   
 • Sami Kettunen, toimitusjohtaja, Ceili Oy. 
  Sami Kettusella on laaja kokemus erilaisten teknologiayhtiöiden toimitusjohtajan tehtävistä, mutta hän on myös pitkän linjan hallitusammattilainen ja toimii mm. Osuuskauppa Keskimaan hallintoneuvoston puheenjohtajana. Hän tarkasteleekin omassa alustuksessaan erityisesti yrityksen hallituksen roolia suhteessa toimitusjohtajan ja yrittäjän rooliin.
   
 • Kolmas asiantuntijavieras vahvistetaan elokuussa. 

Kahvikiihdytykset järjestetään yhteistyössä Jyväskylän Nuorkauppakamarin, Yritystehtaan, Keski-Suomen Kauppakamarin sekä Keski-Suomen Yrittäjien kanssa.

Ilmoittaudu mukaan alla!

Lisätietoja
Oona Tynkkynen

Oona Tynkkynen

sisällöntuottaja

0400 249 616

oona@yritystehdas.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tulevia tapahtumia


Katso kaikki.