Avoin koulutustapahtuma
Miten valmistaudut rahoituskierrokseen?

Miten valmistaudut rahoituskierrokseen?

ke 11.08.2021
klo 12:00 - 14:00
Yritystehdas / Etäyhteys

Hyvä valmistautuminen on ensiarvoisen tärkeää, koska mahdollisuus päästä oikean sijoittajan tai kontaktin eteen saattaa tapahtua vain kerran. Silloin oman setin ja itseluottamuksen olisi syytä olla mintissä!

Yritysvalmentajallamme Marko Sorrilla on vuosien kokemus yrityksen kasvurahoituksesta ja erityisesti yrittäjien rahoituskierroksiin valmistautumisesta. Neljä kertaa vuodessa järjestettävissä Rahoituspaneeleissa on nähty monenlaista yritystä, rahoitustarvetta ja pitchausta. Parhaimmat niistä ovat jääneet mieleen ja tuottaneet toivottua tulosta.

 

Rahoituspaneelivalmennus – kaikille Jyväskylän alueen kasvuun tähtääville yrityksille ja liikeideatiimeille

Marko on rakentanut keväälle Rahoituspaneelivalmennuksen, jonka tavoitteena on lisätä ymmärrystä rahoituskierroksen toteuttamisesta ja erilaisista rahoitusinstrumenteista. Valmennus toteutetaan viiden moduulin kokonaisuutena, jonka jälkeen yrityksellä on mahdollisuus hakea mukaan Rahoituspaneeliin.

Valmennus on tarkoitettu kaikille Jyväskylän alueen kasvuun tähtääville yrityksille ja liikeideatiimeille, jotka tarvitsevat lisätietoa rahoituskierrokseen valmistautumisesta. Valmennus starttaa 11.8. ja jatkuu aina lokakuulle asti. 

 

Tutustu valmennuksen sisältöön tästä!

VINKKAA MYÖS TUTULLE MAHDOLLISUUDESTA!

Rahoituspaneelivalmennus on maksuton eikä edellytä, että olisit mukana muissa Yritystehtaan valmennusohjelmissa.

Lisätietoja
Marko Sorri

Marko Sorri

yritysvalmentaja, COO varakapteeni

040 585 5238

marko@yritystehdas.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tulevia tapahtumia


Katso kaikki.