Tuotekehitysrahoitus
Tuotekehitysrahoitus – tuo ideasi esille ja hae rahoitusta!

Tuotekehitysrahoitus – tuo ideasi esille ja hae rahoitusta!

to 23.09.2021
klo 08:00 - 16:00
Teams/etä

Onko sinulla loistava idea, jota haluaisit testata käytännössä? Estääkö rahoituksen puute kokeilun, proton rakentamisen tai selvityksen teettämisen?

Tuotekehitysrahoituksen tavoitteena on innostaa Jyväskylän oppilaitosten opiskelijoita ja henkilökuntaa keksimään uusia tuotteita ja palveluja ja tuomaan niitä rohkeasti kokeiluun. Jos sinulla on idea, ja tarvitset rahaa alkuvaiheen kokeiluiden toteuttamiseen tai selvityksiin, kuten

  • markkinointikartoitukseen
  • prototyypin testaamiseen
  • IPR:n selvittämiseen
  • demojen tekemiseen
  • kilpailija-analyysiin

on sinulla mahdollisuus hakea tuotekehitysrahaa. Haettavan rahoitus on suuruudeltaan 500-1000€. Huom! Hakijana ei voi olla yritys, eikä rahaa voi käyttää palkkojen maksamiseen.

Kuka rahoitusta voi hakea:

Tuotekehitysrahoitus on tarkoitettu JAMKin, Jyväskylän Yliopiston ja Gradian opiskelijoille, tutkijoille ja henkilökunnalle. Tutustu Tuotekehitysrahaa saaneisiin projekteihin Oiwaltava Seriesiin ja Axiom5Gamesiin.

Ohjeet hakemiseen:

Tuotekehitysrahoitusta voi hakea neljä kertaa lukuvuodessa. Rahoituksen hakeminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella ja valmistelemalla ennakkoon projektista 10 min esitys, joka esitetään arviointiraadille (noin 5-7 hlöä). Ilmoittautumisajan päätyttyä saat sähköpostiin tarkemmat ohjeet, kuinka esitys kannattaa valmistella.

Tuotekehitysrahoituksen haku päättyy 12.9.2021. Raatiin valituille ilmoitetaan valinnasta erikseen noin viikkoa ennen tilaisuutta ja he saavat kutsun ja ohjeet sähköpostitse.

Arviointiperusteet:

Tuotekehitysrahoitusraati arvioi keksintöjä/liikeideoita muun muassa uutuuden, keksinnöllisyyden ja liiketoimintamahdollisuuksien näkökulmista. Hakeminen ei edellytä omarahoitusta.

Lisätietoa saat oman oppilaitokseksi yhteyshenkilöltä:
Gradia: petrikki.tukiainen@gradia.fi
JAMK: riku.ojanpera@jamk.fi
JYU: riikka.reitzer@jyu.fi

 

Hae Tuotekehitysrahoitusraatiin täyttämällä lomake!

Lisätietoja
Paula Koivupalo

Paula Koivupalo

markkinointipäällikkö

040 759 9224

paula@yritystehdas.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tulevia tapahtumia


Katso kaikki.