Skip to content

10.3.2023 Ideasta yritykseksi -valmennus (Digi, 10 vkoa)

 

Onko sinulla idea, mutta et tiedä olisiko siitä bisnekseksi? Haaveleitko yrittäjyydestä, mutta haluat tukea ja sparrausta asian eteenpäin viemiseksi! Ei hätää – Me autamme sinua!

10.3.2023 alkavassa Ideasta Yritykseksi -valmennuksessa (5 op / 15-150 osp) valmentajatiimimme tehtävä on auttaa sinua tunnistamaan, onko ideassasi bisnespotentiaalia sekä auttaa kehittämään liikeideaasi konkreettisin askelin kohti yrityksen perustamista.  Samalla autamme ymmärtämään yritystoimintaa, sen mahdollisuuksia ja vaatimuksia.


10 viikkoa kestävä, digi-opintojakso
toteutetaan 10.3.-19.5.2023
ryhmän liikeideoiden toiveiden ja tarpeiden mukaan teemoitetuissa työpajoissa.

Tämä opintojakso on ns. digitoteutus, eli opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti itsenäisesti Moodle -alustalla ja tapaamisia on valmentajan kanssa sovitusti. Ainoastaan aloitus- ja lopetuskerta (10.3. & 19.5. klo 9.00) ovat yhteiset ja muuten tehtäviä tehdään omaan tahtiin. Päivystysaikoja eli tapaamisia valmentajan kanssa voi sopia tarpeen mukaan opintojakson ajalle.

Paikka: Moodle, etätoteutus

Työpajojen teemoina ovat:

  • tuote-/palveluidean kuvaus
  • näkemykset potentiaalisista asiakkaista
  • alustava selvitys markkinatilanteesta
  • alustava kannattavuuslaskelma
  • liiketoimintasuunnitelma sekä omien yrittäjävalmiuksien kartoittaminen.

Työpajojen välissä pääset toteuttamaan liikeideasi kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Valmennuskurssin tavoitteena on, että liiketoimintasi suunnittelu etenee ja jalostuu opintojakson edetessä.

Valmennukseen voivat hakea Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän Yliopiston tai Gradian opiskelijat, tutkijat ja henkilökunnan jäsenet. Hae mukaan täyttämällä alla oleva lomake tai kysy lisää Ideasta Yritykseksi valmentajilta!

Miksi lähteä mukaan?
Valmennuksen aikana kirkastat tavoitteesi, vahvistat liiketoimintaosaamistasi ja varmistat, että sinulla on tarvittavat edellytykset kannattavan yrityksen perustamiseksi. Lisäksi saat varmuutta, näkemystä ja verkostoja helpottamaan yritystoimintasi kehittämistä myös tulevaisuudessa.

 

Haluatko syventää osaamistasi entisestään ja onnistua yrittäjänä?

Ideasta Yritykseksi -valmennus on mahdollista lukea hyväksi Gradian ja Yritystehtaan yhdessä toteuttamaan Yrittäjän ammattitutkinnon (150 osp)!

Kiinnostuitko Yrittäjän ammattitutkinnon suorittamisesta? Ota yhteyttä ja kysy lisää liisa.marin@gradia.fi 

 

Ps. Lomake ei valitettavasti näy Explorer-selaimella!

avatar

Mari Hakkarainen

mari.hakkarainen@jamk.fi