Skip to content

4.5.2023 Ideasta yritykseksi -valmennus (5 vkoa)

 

Onko sinulla idea, mutta et tiedä olisiko siitä bisnekseksi? Haaveleitko yrittäjyydestä, mutta haluat tukea ja sparrausta asian eteenpäin viemiseksi! Ei hätää – Me autamme sinua!

4.5.2023 starttaavassa Ideasta Yritykseksi -valmennuksessa (5 op) valmentajatiimimme tehtävä on auttaa sinua tunnistamaan, onko ideassasi bisnespotentiaalia sekä auttaa kehittämään liikeideaasi konkreettisin askelin kohti yrityksen perustamista. Samalla autamme ymmärtämään yritystoimintaa, sen mahdollisuuksia ja vaatimuksia.

Viiden viikon opintojakso toteutetaan 4.5.-8.6.2023 klo 8.30-12.00 maanantaisin ja torstaisin ryhmän liikeideoiden toiveiden ja tarpeiden mukaan teemoitetuissa työpajoissa.
Paikka: Yritystehdas

Työpajojen teemoina ovat:

  • tuote-/palveluidean kuvaus
  • näkemykset potentiaalisista asiakkaista
  • alustava selvitys markkinatilanteesta
  • alustava kannattavuuslaskelma
  • liiketoimintasuunnitelma sekä omien yrittäjävalmiuksien kartoittaminen.

Työpajojen välissä pääset toteuttamaan liikeideasi kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Valmennuskurssin tavoitteena on, että liiketoimintasi suunnittelu etenee ja jalostuu opintojakson edetessä.


Valmennukseen voivat hakea Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän Yliopiston opiskelijat, tutkijat ja henkilökunnan jäsenet sekä Gradiassa opiskelevat EduFutura -ristiinopiskelun kautta. Hae mukaan täyttämällä alla oleva lomake tai kysy lisää Ideasta Yritykseksi valmentajilta!
Miksi lähteä mukaan?
Valmennuksen aikana kirkastat tavoitteesi, vahvistat liiketoimintaosaamistasi ja varmistat, että sinulla on tarvittavat edellytykset kannattavan yrityksen perustamiseksi. Lisäksi saat varmuutta, näkemystä ja verkostoja helpottamaan yritystoimintasi kehittämistä myös tulevaisuudessa.

JÄIKÖ JOTAIN MIELENPÄÄLLE?
Ota yhteyttä toteutuksen valmentajiin:
teemu.laitinen@jamk.fi 
antony.smal@jamk.fi 

 

Ps. Lomake ei valitettavasti näy Explorer-selaimella!

avatar

Teemu Laitinen

teemu.laitinen@jamk.fi