Skip to content

30.9.2022 Kahvikiihdytys - Startup-yritysten ja rahoittajien yhteinen tanssi

 Pe 30.9.2022 klo 08:05 kahvit, tapahtuma klo 8.30 - 10:15

  Yritystehdas / livestriimi

Yrityksen kansainvälistyminen sekä kasvusuunnitelman jalkauttaminen tarkoittaa lähes aina tarvetta ulkopuoliselle rahoitukselle ja rahoitusvaihtoehtoja on tarjolla useita erilaisia eri elinkaaren vaiheisiin.

Startup-yrittäjän on tärkeää hahmottaa, missä kasvupolunvaiheessa yritys on rahoitusta hakiessaan. Haettavat rahoitusvaihtoehdot nimittäin vaihtelevat sen mukaan, haetaanko rahoitusta ajatus-, siemen-, käynnistys ja kasvuvaiheeseen.

Syyskuun Kahvikiihdytyksessä perehdymmekin tarkemmin rahoitukseen startup-yritysten eri elinkaarivaiheissa kolmen kovan asiantuntijan johdolla. Tapahtumassa käsitellään muun muassa

  • Miten eri rahoittajat ja rahoitusinstrumentit osuvat startup-yrityksen eri elinkaaren vaiheisiin?
  • Mikä on kunkin rahoittajan tai rahoitusinstrumentin vaikutus toiseen?
  • Kanssasijoittaminen ja rahoittaminen: Miten enkelisijoittaja, VC-sijoittaja ja julkinen rahoitus parhaiten askeltavat yhdessä?

 Ketkä muodostavat kovan asiantuntijakolmikon? Sen paljastamme myöhemmin, mutta voit varata jo eturivin paikkasi tapahtumaan! Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Kahvikiihdytykseen nyt!

Kahvikiihdytys järjestetään hybriditapahtumana. Voit osallistua tapahtumaan livenä Yritystehtaalla (Kympinkatu 3 C) tai etälinjojen kautta juuri sieltä, missä olet. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Tule inspiroitumaan ja ilmoittaudu tapahtumaan!

Kahvikiihdytykset järjestetään yhteistyössä Jyväskylän Nuorkauppakamari - JCI Jyväskylä, Keski-Suomen kauppakamari, Keski-Suomen Yrittäjät ja Yritystehdas kanssa.

avatar

Paula Koivupalo

markkinointipäällikkö #markkinointi #tapahtumat #oppilaitosyhteistyö paula@yritystehdas.fi | 040 759 9224