Skip to content

25.11.2022 - Kahvikiihdytys: Tekijät kasvun takana

 Pe 25.11.2022 klo 08:05 kahvit, tapahtuma klo 8.30 - 10:15

  Yritystehdas / livestriimi

Kasvu ei synny itsestään, vaan se vaatii työtä ja tekijöitä taakseen. Mikä on ollut yrittäjäneuvoksen Jukka Jokiniemen menestysresepti yrittäjyyteen? Mitä on kestävän kasvun mindset - voiko sitä oppia ja opettaa? Miten startup-tiimi toimii fiksummin stressin kanssa? 

 Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan marraskuun Kahvikiihdytyksessä, johon valoa tuovat Kahvikiihdytys-tapahtuman loisteliaat puhujavieraamme:  

  • Suomen johtavan valaisinratkaisujen toimittavan Innoluxin (Innojok Oy) perustaja ja yrittäjäneuvos Jukka Jokiniemi 
  • yritysten kasvumarkkinointiin keskittyvän toimiston Aava & Bangin toimitusjohtaja Vilja Laaksonen sekä  
  • uunituoreen tutkimuksen startup-tiimin stressistä tehnyt Juha Saukkonen!

 

Tutustu kovaan puhujakolmikkoomme sekä heidän puheenvuoroihinsa!

jukka jokiniemi_innolux

Jukka Jokiniemi

Innojok Oy:n perustaja omistaja sekä huoneistohotelli Innotellin perustaja

Yrittäjäneuvos ja tekninen tohtori Jukka Jokiniemi tulee omassa puheenvuorossaan kertomaan oman inspiroivan tarinansa siitä, kuinka lopulta sokeutumiseen johtanut silmänpohjan rappeuma muutti nuoren miehen tulevaisuuden suunnan ja hän päätti omistautua hyvän valon asialle. Jukka käy puheenvuorossaan läpi, millaista on olla hieman outolintu bisneskentässä. Jukka on konservatiivinen yrittäjä, joka rakentaa kasvua tulorahoituksella askel kerrallaan ja tekee investointeja ottamatta velkaa. Pääsemme myös kuulemaan, mikä on ollut sarjayrittäjänäkin toimivan bisneskonkarin menestysreseptiikka yrittäjyyskentässä.


 

ViljaLaaksonen
Vilja Laaksonen

toimitusjohtaja, Aava&Bang

Vilja Laaksonen on kasvumarkkinointiin erikoistuneen Aava & Bangin tuore toimitusjohtaja sekä vuorovaikutukseen erikoistunut viestinnän tohtori (FT). Laaksonen on kehittänyt Aava & Bangilla sisäisen viestinnän mallin, joka on koeteltu ja hyväksi todettu jo kymmenien yritysten arjessa.
Viljan luotsaama Aava & Bang on Great Place to Work -kilpailun kestomenestyjä. Viljan ydinosaamista on johtaminen, yrityskulttuuri, viestintä, sisältä vahva työnantajabrändi, markkinointi sekä kasvu.
Vilja kiteyttää puheenvuorossaan, mitä on kestävän kasvun mindset. Voiko sitä opettaa ja oppia? Millaista asennetta ja muutoskyvykkyyttä bisneskentässä yrittäjiltä vaaditaan ja kuinka luovia näissä vaatimusten aallokoissa?


 

Juha Saukkonen_Portrait_02092020

Juha Saukkonen

Johtamisen lehtori, fokuksena teknologialiiketoiminta, JAMK International business

Juhan Saukkosen ydinosaamista on yrittäjävalmennus, osaamisen dynaaminen kehittäminen, innovaatioprosessi, verkostoituminen ja näiden alueiden tutkimus.
Juhan puheenvuorossa pääsemme kuulemaan uunituoreen, startup-tiimien stressiin keskittyneen tutkimuksen tuloksia. Juha avaa tarkemmin muun muassa mikä on tiimin rooli stressin syntymisessä ja hallitsemisessa sekä tulemme kuulemaan ratkaisuja, miten tiimeissä kannattaa stressiä lähteä lähestymään.

 

Mielenkiintoinen aamu tulossa jälleen! Varaa paikkasi maksuttomaan tapahtumaan joko paikan päälle Yritystehtaalle tai ilmoittaudu livestriimiin alta! 

 

 

avatar

Paula Koivupalo

markkinointipäällikkö #markkinointi #tapahtumat #oppilaitosyhteistyö paula@yritystehdas.fi | 040 759 9224