Skip to content
yritystehdas_brandikuvat_hannaleena (1) kopio

Tuotekehitysrahoitus

Tuo ideasi esille ja hae Tuotekehitysrahoitusta!

Onko sinulla loistava idea, jota haluaisit testata käytännössä? Estääkö rahoituksen puute kokeilun, proton rakentamisen tai selvityksen teettämisen? 500-1000€ suuruisen Tuotekehitysrahan tavoitteena on innostaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Gradian opiskelijoita ja henkilökuntaa keksimään uusia tuotteita ja palveluja ja tuomaan niitä rohkeasti kokeiluun.

Tuotekehitysrahoitus on tarkoitettu JAMKin, Jyväskylän Yliopiston ja Gradian opiskelijoille, tutkijoille ja henkilökunnalle. Huom! Hakijana ei voi olla yritys, eikä rahaa voi käyttää palkkojen maksamiseen. Tarkemman ohjeet voit ladata hieman alempaa tältä sivulta!

Mihin Tuotekehitysrahoitusta voi hakea?

Tuotekehitysrahaa voi hakea idean alkuvaiheen kokeiluiden toteuttamiseen tai selvityksiin, kuten

  • prototyypin testaamiseen
  • IPR:n selvittämiseen
  • demojen tekemiseen

Haettava rahoitus on suuruudeltaan 500-1000€.

Voit halutessasi suorittaa Tuotekehitysrahoitusprosessin aikana Gradian Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnosta osia, kuten Innovaattorina toimiminen. Tutkinnon osan tavoitteisiin voit valmistautua joustavasti Tuotekehitysrahoitusprosessin aikana.

Lisätietoja: Sanna Kärkkäinen
puh. 040 341 6303
sanna.karkkainen(at)gradia.fi

Ohjeet hakemiseen:

Tuotekehitysrahoitusta voi hakea neljä kertaa lukuvuodessa. Rahoituksen hakeminen tapahtuu erillisellä lomakkeella ja valmistelemalla ennakkoon projektista 10 min esitys, joka esitetään Yritystehtaan ja oppilaitosten henkilökunnasta koostuvalle arviointiraadille (noin 5-7 hlöä).

Voit tilata tarkemmat hakuohjeet sähköpostiisi oheisella lomakkeella.

Arviointiperusteet:

Tuotekehitysrahoitusraati arvioi keksintöjä/liikeideoita muun muassa uutuuden, keksinnöllisyyden ja liiketoimintapotentiaalin näkökulmista.  Raati arvioi myös projektisuunnitelman konkreettisuutta ja rahoituskohteita sekä idean omistajan sitoutumista projektiinsa ja tavoiteltavaan liiketoimintaan.

 

Hakeminen ei edellytä omarahoitusta.

Katso video!

Mitä hyötyä Tuotekehitysrahoituksesta oli Siipisuoja-projektille?

Oletko valmis hakemaan Tuotekehitysrahoitusta?

Seuraavat Tuotekehitysrahoitusraadit kokoontuvat

Usein kysytyt kysymykset Tuotekehitysrahoituksesta

Kuka voi hakea Tuotekehitysrahoitusta? Tuotekehitysrahoitusta voi hakea JAMKin, Jyväskylän Yliopiston ja Gradian opiskelijat, tutkijat ja henkilökunta. Huom! Hakijana ei voi olla yritys, eikä rahaa voi käyttää palkkojen maksamiseen.
Voiko yritys hakea rahoitusta? Rahoituksen hakijana ei voi olla yritys.
Miten haen mukaan?

1. Katso seuraavan Tuotekehitysrahoituksen aikataulu ja täytä hakulomake Yritystehtaan verkkosivuilla. Pyydä tarvittaessa apua oppilaitokseksi yhteyshenkilöltä.

2. Saat tiedon pääsystäsi Tuotekehitysrahoitusraadin eteen noin viikkoa ennen raadin kokoontumista. Saat samalla henkilökohtaisen esiintymisaikasi sekä tarkemmat ohjeet hakuprosessista ja esityksen valmistelusta.

3. Saavu raadin eteen esittelemään ideasi sovittuna aikana. Aikaa esitykselle on 10 min, jonka jälkeen kysymyksille on varattu 5 min. Saat tiedon rahoituksen myöntämisestä muutaman päivän päästä raadista.

4. Myönteisen päätöksen jälkeen voi suorittaa Gradian Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon osia tai JAMKin FF-modulin vapaastivalittavia osia. Lisätiedot: oppilaitosyhteyshenkilöt

Jäikö vielä kysyttävää Tuotekehitysrahoituksesta?

Oppilaitostemme yhteyshenkilöt ovat sinua varten, ota heihin rohkeasti yhteyttä!
Klikkaa!
Riku Ojanperä JAMK
Riku Ojanperä JAMK
Klikkaa!
Laura Aineslahti Jyväskylän Yliopisto
Laura Aineslahti Jyväskylän Yliopisto
Klikkaa!
Petrikki Tukiainen GRADIA
Petrikki Tukiainen GRADIA