Skip to content
performance-program

PERFORMANCE PROGRAM 2022

Meillä valmennetaan suorituskykyisimmät ja hyvinvoivimmat yrittäjät kohti kestävää kasvua!

Oikeilla tekniikoilla teemme matkasi ja kehittymisesi näkyväksi

Haluamme, että sinulla on mahdollisimman hyvä suorituskyky ja mindset - paineen alla, epäonnistumisen hetkellä, innostuksen äärellä - kaikissa tilanteissa, jotka tulevat varoittamatta eteesi ja sinun on johtajana hallittava mielesi ja asenteesi. Tämän vuoksi tarjoamme hautomossamme Performance Program-valmennuksen. Valmennus rakentuu sen mukaan, mitä sinä tarvitset eli saat palvelun mittatilaustyönä sinulle tehtynä. Oikeilla tekniikoilla teemme matkasi ja kehittymisesi näkyväksi. Onko nyt henkisen vai fyysisen valmentamisen paikka? 

Vuonna 2022 Performance Program rakentuu kolmen palvelukokonaisuuden ympärille:

Performance Yrittäjien suorituskykyvalmennus

Uniikki yrityskohtaisesti räätälöity suorituskykyvalmennus mukana läpi vuoden! Jokainen hautomoyritys pääsee Kaisa Wallinheimon suorituskykyvalmennukseen, jossa pureudutaan kunkin toivomiin ja tarvitsemiin osa-alueisiin hyvinvoinnissa ja suorituskyvyssä.

Tutustu suorituskykyvalmennuksen sisältöön.

People Kurssit

Neljän viikon kurssit rytmittävät vuotta 2022. Aiemmin tutuksi tulleet Tiistaitreenit saavat uuden muodon kurssitoteutuksina. Eri teemoilla olevia kursseja starttaa viisi vuoden aikana. Kukin kurssi kestää neljä viikkoa. Kokoontumiset kerran viikossa.

Tutustu kurssien sisältöihin ja ajankohtiin tarkemmin kohdassa kurssit.

Culture Kasvun aamuklubi

Kasvun aamuklubi on paikka yhteiselle keskustelulle. Valmentajiemme fasilitoima kohtaaminen, jossa pureudutaan teitä hautomoyrittäjiä ja -johtajia mietityttäviin asioihin, jaetaan kokemuksia ja saadaan vertaisten tukea.

Katso Kasvun aamuklubin ajankohdat ja pistä ne kalenteriisi ja saavu sellaisena kuin olet! 

marko-jussi-1

 

Pitoa päähän ja bisnekseen:

Yrittäjien suorituskykyvalmennus

Yrityskohtaisesti räätälöity suorituskykyvalmennus on rakennettu startup-yrittäjien tarpeisiin. Läpi vuoden 2022 kestävä valmennus sisältää

  • Valmennustapaamisia 6 x vuodessa - fyysistä tai henkistä valmennusta toiveiden mukaan
  • Firstbeat mittaukset 5 x vuodessa
  • Polar hyvinvointikello 6 kk ajalle
  • Trainero harjoitusseuranta -ohjelma käyttöön 12 kk
  • Verkkokuntosali käyttöön 12 kk
Milloin?

Läpi vuoden 2022, valmennuksessa mukana olevat sopivat omat valmennusajat suoraan Kaisa Wallinheimon kanssa omien aikataulujen mukaan. Valmennuksen aloituksesta Kaisa ottaa yhteyttä kaikkiin Hautomoyrityksiin.

Kenelle?

Valmennustapaamiset ovat yrityskohtaista. Kustakin Hautomoyrityksestä valmennukseen voi osallistua max. 2 henkilöä, jotka ovat yrityksen johdosta (ellei toisin sovita).

Kenen toimesta?

Suomen kokeneimpiin fyysisiin valmentajiin kuuluva, yrittäjä, moninkertainen Suomenmestari, liikuntatieteiden maisteri, fysioterapeutti ja valmennuspäällikkö Kaisa Wallinheimo vastaa kunkin Hautomoyrityksen suorituskykyvalmennuksesta vuonna 2022.

Kasvun aamuklubi

Mitä?

Kasvun aamuklubi on teitä varten rakennettu rento kohtaamispaikka. Aamuklubeissa pureudutaan ajankohtaisiin teemoihin kasvuyrittäjyyden saralla Yritystehtaan fasilitoijan johdolla.

Missä?

Yritystehtaalla Tapahtumatilassa, etänä pääsee kuulolle mukaan. Linkin löydät aina tapahtumaa edeltävästä Kasvupostista sekä Slackissa tapahtuma-aamuna.

Kenelle?

Hautomoasiakkaillemme, jotka vastaavat hautomoyrityksen johtamisesta. Mukaan voivat osallistua myös esihautomosprintissä olevat yritykset sekä hautomosta kiinnostuneet liikeidean omistajat.

Kasvun aamuklubit:

21.2. klo 9:00-10:00 Vuoden startti, vieraana kirjailija Hanna Markuksela

25.2. klo 9:00-10:00 - Tästä linjoille!

25.3. klo 8:15-10:00 Kahvikiihdytys: Huomisen johtajuus - Kasvun este vai energia? Ilmoittaudu!

22.4. klo 9:00-10:00 - Tästä linjoille!

20.5. klo 8:15-10:00 Kahvikiihdytys - 

17.6. klo 9:00-10:00 - Tästä linjoille!

19.8. klo 9:00-10:00 - Tästä linjoille!

30.9. klo 8:15-10:00 Kahvikiihdytys

28.10. klo 9:00-10:00 - Tästä linjoille!

25.11. klo 8:15-10:00 Kahvikiihdytys

 

 

Treenaa fysiikkaa - asennetta - mieltä - palautumista:

Performance kurssit 2022

Vuosi 2022 tulee pitämään sisällään viisi kappaletta neljän viikon kursseja. Kursseja starttaa läpi vuoden eri teemoilla. Alta näet kunkin kurssin teemat ja päivämäärät. Kurssien sisällöt tarkentuvat vuoden mittaan.

Kustakin Hautomoyrityksestä valmennukseen voi osallistua max. 2 henkilöä, jotka ovat yrityksen johdosta (ellei toisin sovita). Mikäli yrityksessäsi on kiinnostuneita osallistujia enemmän, kysy vapaita paikkoja Hennalta (henna@yritystehdas.fi

HUOM! Kursseille on rajallinen määrä paikkoja. Ilmoittatuminen edellyttää sitoutumista. Huomaathan, että jättämällä varaamasi paikkasi käyttämättä viet sen pois joltain toiselta yrittäjältä.

SYYSKUU: Performance training – syksyn liikuntastartti - Tiistaisin klo 15:00-16:00 - 6.9., 13.9., 20.9. & 27.9.

Tiistaisin 6.-27.9. klo 15-16 @Yritystehdas

37357a1b-79e0-4f03-bd70-83de6ae66824

Performance training – syksyn liikuntastartti

Monipuolinen liikunnallinen syksyn starttikurssi. Fressiä liikuntaa ulkona eri teemoin nauttien raikkaasta syysilmasta! Soveltuu eri tasoisille liikkujille.

1. kerta kahvakuulatreeni
2. kerta matalan kynnyksen syketreeni
3. kerta Group training – kiva lihaskunto treeni pienissä ryhmissä
4. kerta Ulkokuntosalitreeni

Treenit aina tiistaisin klo 15-16. Lähtö treeneihin Yritystehtaalta. Huonon sään sattuessa varatilana Yritystehtaan Performance alue.

Tehokasta ja hauskaa treeniä rennolla fiiliksellä yhdessä! 

Ilmoittautuminen kurssille edellyttää sitoutumista koko kurssiin. Poissaolot vain perustelluista syistä.

Ilmoittaudu mukaan

 

MARRASKUU: Performance training – talven palautuminen kurssi - Tiistaisin klo 15:00-16:00 - 1.11., 8.11., 15.11., & 22.11.

Tiistaisin 1.11.-22.11. klo 15-16 @Yritystehdas

jooga-1

Performance training – talven palautuminen kurssi

4 viikon palautumiskurssi. Opetellaan palautumaan ja säätelemään vireystilaa erilaisten tekniikoiden avulla, kuten hengittämällä, joogaamalla sekä äänimaljoilla.

Treenit aina tiistaisin klo 15-16 Studio Laivella/Yritystehtaalla. Kurssille mahtuu ensimmäiset 16 henkilöä.

Kurssin sisältö ja treenikerrat:

1. Vireystilan säätely, 1.11.

Tunnilla teemme lyhyen alustuksen vireystilan säätelystä sekä itselle tyypillisen vireystilan tunnistamisen harjoituksen. Teemme myös kaksi lyhyttä käytännön harjoitusta vireystilan säätelyyn: aktivoiva ja rauhoittava jooga- ja hengitysharjoitus. Kyseessä on helposti arkeen vietäviä rauhoittavia hengitysharjoituksia.

2. Istumatyöläisen joogaharjoitus 8.11.

Tämä tunti on täynnä täsmäliikkeitä istumatyöläiselle eli koko kehoa lempeästi vetreyttäviä ja palauttavia joogaliikkeitä. Teemme tämän lisäksi keskittymiskykyä tukevan meditaatioharjoituksen.

3. llmajoogaharjoitus 15.11.

Kokeilemme tällä tunnilla ilmajoogaa, joka soveltuu erityisen hyvin avaamaan istumatyössä kehoon kertyviä jumeja yläkehon ja lantion alueelta.

4. Yinjooga + äänimaljat 22.11.
Viimeisellä kerralla teemme rauhallisen ja hitaan yinjoogaharjoituksen, joka rentouttaa kehoa ja mieltä. Tämän lisäksi saamme kokea äänimaljarentoutuksen rauhallisen äänimaiseman. Ääniaallot rentouttavat kehoa syvällä solutasolla asti.


Ilmoittautuminen kurssille edellyttää sitoutumista koko kurssiin. Poissaolot vain perustelluista syistä.

Ilmoittaudu mukaan

 

IMG_1095

 

Valmennamme suorituskykyisiä ja hyvinvoivia kasvuyrittäjiä kohti kestävää kasvua

Hyvä työkyky on tutkitusti johtajan tärkein ominaisuus ja työkalu. Performance Programin sisällöt antavat konkreettisia työkaluja kasvuyrittäjälle yrityksen menestyksekkääseen johtamiseen niin yksilöiden suorituskyvyn, tiimin toiminnan kuin kulttuurin saralta.

Performance Program kuuluu hautomovalmennukseemme ja siihen osallistumiseen on sitouduttu hautomosopimuksessa.