– READY, SET, GO! –

PERFORMANCE PROGRAM 2021

Me valmennamme suorituskykyisimmät ja hyvinvoivimmat yrittäjät.

Kuukauden nopeat nostot!

Tiistaitreenit:

8.6. EduEffectin Jonne vetää yhteislenkin - voit  tulla mukaan kävellen tai juosten

 

ILMOITTAUDU !

11.6. klo 9-11 järjestetään Kasvuyrittäjän ravitsemus -ryhmävalmennus. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Vuosi täynnä ohjelmaa!

Hyvä työkyky on tutkitusti johtajan tärkein ominaisuus ja työkalu. Performance Programin sisällöt antavat konkreettisia työkaluja kasvuyrittäjälle yrityksen menestyksekkääseen johtamiseen niin yksilöiden suorituskyvyn, tiimin toiminnan kuin kulttuurin saralta. Alla on vuoden 2021 ohjelma näiden teemojen osalta.

Performance Program kuuluu hautomovalmennukseemme ja siihen osallistumiseen on sitouduttu hautomosopimuksessa. Alta näet kokonaiskuvan Performance Programin vuodesta 2021. Ryhmävalmennusten lisäksi pyörivät Tiistaitreenit! Tarkemmat tiedot tapahtumista ja Tiistaitreeneistä löytyvät vuosikellon alapuolelta!

Näyttökuva 2021-1-26 kello 12-56-09

Miksi Hautomossamme on Performance Program? Tutustu ohjelman taustaan ja vuosina 2019-2020 pidettyyn Performance Program -pilottiin tarkemmin!

Esihautomossa saat

Tiistaitreenit

Performance-teemaiset tilat laitteineen

Howspace alustalla performance, people & culture materiaalia

Saatavissa päävalmentajaltasi

Hautomossa saat lisäksi

Hyvinvointiteknologiaa

mm. Firstbeat, Fibion & Polar

Ryhmävalmennukset

Fysiikka-workshop

Disc-analyysi

Mentaalivalmennusta tarvittaessa

Ryhmävalmennukset

Tule kehittämään omaa sekä yrityksesi hyvinvointiosaamista! Jokaisessa työpajassa rakennetaan myös yrityskulttuuria ja tehdään yrityskohtaisia harjoituksia, joten on tärkeää, että koko startup-yrityksenne johto on mukana! Pistä päivämäärät jo ylös kalenteriisi koko vuodelle!

Muutokset ovat mahdollisia.

HEIDI-kulttuuri

 

Kasvun kulttuuri

Perjantai 19.3. klo 9-11

@Zoom

Yrityskulttuuri on tunnistettu ja tärkeä osa yrityksen menestystä, jo pelkästään työhyvinvoinnin, työnantajamielikuvan ja rekrytoinnin näkökulmista. Mutta sillä on myös tärkeä rooli yhteisen intohimon ja kasvun nälän synnyttämisessä, joka ruokkii suoraan myyntiä ja innovaatioita, eli mitattavaa tulosta ja kasvua.

Päivässä tutustutaan erilaisiin yrityskulttuureihin, sekä niiden vahvuuksiin suhteessa markkinaan ja toimialaan. Tarjolla keskustelua ja konkreettisia työkaluja, joiden avulla voidaan tukea kasvua ja itseohjautuvuutta.

Kasvuyritystiimin rakentaminen

Perjantai 14.5. klo 9-11
@Zoom

Kasvuyritystiimin rakentaminen -päivässä tutkailemme, millaisista kyvykkyyksistä ja vahvuuksista kasvuyritykset tyypillisesti rakentuvat ja miten tiimi voi kasvaa ja kehittyä yhdessä. Erilaiset tavat hahmottaa asioita, motivoitua, osallistua ja jakaa ovat muun muassa päivän ohjelmaa.

 

tiimin-rakentaminen

 

ravitsemus

 

Kasvuyrittäjän ravitsemus

Perjantaina 11.6. klo 9-11
@Zoom

Älä pilaa päivääsi väärillä valinnoilla! Ravinto, jota syömme vaikuttaa suoraan energiatasoihimme ja sitä kautta työn tuottavuuteen. Kiireisen ja stressaavan päivän voi pelastaa tarjoamalla aivoilleen oikeanlaista ravitsemusta.

Tule kuulemaan vinkit parempiin valintoihin ja vältä hektisten päivien stressivatsavaivat ja turhat kalorit! Webinaari antaa sinulle eväitä parantaa omaa suorituskykyäsi ja tehokkuuttasi ravitsemuksen avulla - vastaavaa kasvuyrittäjälle suunnattua valmennusta, et saa mistään muualta! Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan alla!

Kasvuyrittäjän fyysinen hyvinvointi

Perjantaina 27.8. klo 9-12
@Yritystehdas

Valmennuksessa käydään läpi kasvuyrittäjälle sopivan fyysisen hyvinvoinnin toimivimmat ja tutkituimmat menetelmät. Rakennetaan niin yksilötason fyysisen hyvinvoinnin ohjelmaa kuin myös koko startup- yrityksen hyvinvointikulttuuria.

Valmennuksesta saat oman fyysisen hyvinvoinnin suunnitelman, sekä yrityksen kulttuuriin sopivan toimintamallin. Valmennuksen jälkeen yhteinen lounas omakustanteisesti klo 11-12.

Ilmoittaudu mukaan!

kaisa-fyysinen-hyvinvointi

 

KATI-tiimi

 

Kasvuyritystiimin rakentaminen osa 2

Perjantaina 8.10. klo 9-12.
@Yritystehdas

Valmennuksessa käydään läpi tiiminrakentamisen tärkeimmät palikoita, mutta aikaisempaan tiiminrakentamisen valmennuksesta poiketen tutustutaan tiiminrakentamiseen henkilökohtaisten vahvuuksien kautta sekä tiimin dynamiikan näkökulmasta. Millaisia persoonia tarvitaan mihinkin hetkeen?

Valmennuksessa rakennetaan yrityksen kulttuuriin sopivaa toimintamallia  työkirjapohjalta, pohditaan, miten tiimiin voidaan jatkossa rekrytoida sopivia henkilöitä ja miten jo nyt tiimissä olevien henkilöiden vahvuuksia nostetaan enemmän esille. Valmennuksen jälkeen yhteinen lounas omakustanteisesti klo 11-12.

Ilmoittautuminen avatuu myöhemmin!

Palautuminen

Perjantaina 19.11. klo 9-12
@Yritystehdas

Valmennuksessa käydään läpi kasvuyrittäjälle hyvään palautumiseen johtavat toimivimmat ja tutkituimmat menetelmät. Käydään läpi kasvuyrittäjän uni, päivän aikainen palautuminen, palautumisen näkökulmasta työteon rakentaminen sekä yksilöllinen tapa joka, johtaa koko yrityksen menestymiseen.

Valmennuksessa laaditaan oman palautumisen suunnitelma sekä yrityksen kulttuuriin sopivan toimintamalli palautumiseen liittyen. Valmennuksen jälkeen yhteinen lounas omakustanteisesti klo 11-12.

Ilmoittautuminen avataan myöhemmin!

 

 

jooga-1

 

Hyvinvointiteknologia

Hyvinvointiohjelmassa on käytössä hyvinvointiteknologiaa, jotta jokainen voi oppia hyvinvoinnistaan ja itsestään datan kautta enemmän.

Firstbeat_Lifestyle_Assessment_4

 

Firstbeat -mittaukset

"Firstbeat Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi."

Vuoden 2021 Firstbeat-mittauksiin ilmoittautuminen sulkeutui 29.1.2021. Mittaus on suoritettava helmikuun aikana.

Mittauksiin liittyvä Firstbeat-palautevalmennus 15.3.2021 klo 14-15!

Seuraava Firstbeat-mittaus taas vuoden 2022 alussa.

GPS-kello rannesykkeenmittauksella käyttöösi!

Yritystehdas lainaa hyvinvointimittareita Hautomo-yritysten käyttöön.

Polar Ignite on vedenkestävä fitnesskello, jossa on edistyksellinen sykkeenmittaus ranteesta ja integroitu GPS. Tämä uuden sukupolven fitnesskello auttaa saavuttamaan todellisen potentiaalisi ja kokeilemaan rajojasi fiksulla tavalla. Polar Ignite antaa kattavan kuvan päivästäsi ja opastaa sinua kohti tasapainoisempaa elämää.

Miten saan käyttöön? Laitamalla viestiä Hennalle.

Kuinka kauan? 6 kk kerrallaan

polar-ignite

 

Presenting-Activity-Health-Report-from-tablet

Fibion mittaus

HUOM! Mittaukset 10 nopeimmalle Hautomoasiakkaalle!

Mittausten varaaminen on päättynyt 31.3.

Haluaisitko oppia miten helpottaa painonhallintaa tai miten edistää terveyttä arkiaktiivisuuden avulla?

Viikonmittainen Fibion istumis- ja arkiaktiivisuusanalyysi tekee sinusta oman arkesi asiantuntijan! Tarkkaan mittaukseen ja uusimpaan tutkimustietoon perustuvan ymmärrettävän analyysin avulla, opit paljon arkiaktiivisuudestasi. Pidät pientä mittalaitetta housujesi etutaskussa viikon ajan, jonka jälkeen saat kattavan Fibion-raportin, joka näyttää istumis- ja aktiivisuustottumustesi vaikutukset terveyteesi ja painonhallintaan.

Muut Performance Programin palvelut vuonna 2021!

Tiistaitreenit

Tule mukaan tiistaitreeneihin alla mainittuina tiistaina klo 15-16. Treenit on tarkoitettu esihautomo- ja hautomoyrittäjille. Ilmoittautumista ei tarvita. Lähtö klo 15.00 Innovan aulasta maaliskuun loppuun asti ja huhtikuusta alkaen Yritystehtaan aulatilasta Kankaalla.

Muista - treenien tarkoitus on tutustua toisiimme ja pitää hauskaa yhdessä!

8.6.
EduEffect vetää yhteislenkin
Kokoontuminen Yritystehtaan aulassa (Kankaalla).

Lataa ohjeet Tiistaitreenien pitämiseen tästä!

kaisa-wallinheimo

 

Yrityskohtaiset fyysiset workshopit syksyllä 2021

Suomen kokeneimpiin fyysisiin valmentajiin kuuluva, yrittäjä ja valmennuspäällikkö Kaisa Wallinheimo tulee pitämään syksyllä 2021 kullekin hautomoyritykselle oman fysiikka workhopin Kankaan uusissa toimitiloissa.

Yritystehtaan toimitiloihin on suunniteltu fyysisen hyvinvoinnin treenipiste, johon on tarkoin valittu treenivälineet. Opit Kaisan valmennuksessa sinulle ja tiimillesi toimivimmat harjoitteet jokapäiväiseen hvyinvointiin. Valmennus valitaan henkilökohtaisesta näkökulmasta esim. selkäjumin hoito, painonhallinta, energisoituminen päivän aikana jne..

Ilmoittautuminen ja päivämäärät julkaistaan myöhemmin.

AdobeStock_242971481-pienempi

 

Verkkokuntosali käyttöön

Treenaa missä ja milloin vain Suomen monipuolisimmalla verkkokuntosalilla!

Jätä suunnittelu meille, ja treenaa missä ja milloin vain sinulle sopii. Olemme suunnitelleet ja kuvanneet kaiken materiaalin vain tätä palvelua varten.

Materiaalia on heti paljon, ja uusia videoita tulee lisää joka kuukausi. Neuvomme ja autamme myös sen kanssa, miten kokoat itsellesi videoistamme järkevän treenikokonaisuuden. Lue lisää: https://lewell.fi/kuntosaliverkossa/

Ilmoittaudu verkkokuntosalin käyttäjäksi suoraan Henna Ruusumaalle henna.ruusumaa@lewell.fi Ilmoittautumiset 31.12.2021 mennessä.

Huom! Vain hautomoyritykset ja yksi käyttäjä per yritys. Sopikaa siis yrityksen sisällä kuka ottaa verkkokuntosalin käyttöön.

 

AdobeStock_172104395-1

 

Psyykkinen valmennus ja nopean toiminnan tuki

Kasvuyrittäjän polulle sattuu paljon haastavia tilanteita. Siksi on oleellista, että mieltä valmennetaan yhtälailla kuin kehoa. Ei ole tilannetta, johon ei auttaisi puhuminen joko ammattilaisen kanssa tai vaikka vertaisen kanssa. Olemme rakentaneet psyykkisen tuen kolmitasoisen mallin hautomoasiakkaillemme.

Lue lisää!

disc-analyysi

 

Disc-analyysi

Disc-analyysi on työkalu tiimin yhteistyöhön. Tunnista luontainen toimintatapa itsellesi ja koko tiimille.
Yritystehtaalla on muutamia credittejä Disc-analyysiin. Niitä käytetään tietyissä tilanteissa tiimin yhteistyön ja suorituskyvyn edistämiseen. Mikäli tiimillänne on tilanne että koette tarvetta, olkaa yhteydessä suoraan Hennaan.

Tarve DISC-analyysiin kartoitetaan erikseen ja pohditaan mikä on sopivin tapa edistää yrityksen menestystä. 

Näyttökuva 2021-2-5 kello 14.30.46

 

Performance -teemaiset tilat

Yritystehtaan uudet tilat Kankaalla on suunniteltu Performance-teema edellä. Olemme rakentaneet tilaa 5 aistin kautta ja löytäneet yhdessä moniammatillisen asiantuntijatiimin kanssa huippusuorituskykyä ylläpitävät toimitilat. Tiloissa on muun muassa:

Treenialue | Flow-alue | Keskittymisalue | Aktivoitumisalue

Day nap- alue | Hiljainen tila | Viherhuone | Yhteisöllinen tila

Jooga- ja treenihuone (muokattava tila)

Terveyttä ja hyvinvointia tukeva keittiö

Kankaan Arkin yhteisissä tiloissa on ravintola, joka auttaa päivän energian ylläpitämisessä lounaan merkeissä.

Tiloista pääsevät nauttimaan esihautomo ja hautomoasiakkaamme.

Hikeä ja naurua yhdessä!

image column 1 widget_40993104591
image column 1 widget_40993104592
image column 2 widget_40993104592
image column 1 widget_40993104593
image column 2 widget_40993104593
image column 3 widget_40993104593
image column 4 widget_40993104593
image column 1 widget_1611661191395
image column 2 widget_1611661191395

henna_9401_pyöreä

 

 

Kysyttävää?

 
Henna Kautto
050 572 1121
henna@yritystehdas.fi